Μοναδική Mercedes E Class

Με το χέρι στην καρδιά, έχω βάλει στη πρώτη θέση της δικής μου λίστας των πολυτελών οικογενειακών αυτοκινήτων, τη νέα γένια της Mercedes E Class.
Μοναδική Mercedes E Class
του Σπύρου Ρέκκα

Με το χέρι στην καρδιά, έχω βάλει στη πρώτη θέση της δικής μου λίστας των πολυτελών οικογενειακών αυτοκινήτων, τη νέα γένια της Mercedes E Class. Οδήγησα το επιβλητικό γερμανικό αυτοκίνητο και δεν προλάβαινα να κρατάω σημειώσεις.

Κατ αρχήν, με εντυπωσίασε το εξελιγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης που κινεί το αυτοκίνητο, χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Μπροστά στα μάτια μου, εκτυλίχθηκαν σκηνές από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Το αυτοκίνητο είναι ευφυές, αποφεύγει τις κακοτοπιές και προστατεύει τους επιβάτες καθώς και τους πεζούς. Η αυθεντική premium μάρκα εξελίσσει ταχύτατα τη νέα τεχνολογία και είναι πρωτοπόρος σε ένα ακόμη τομέα.

Αναμένω και τις προτάσεις των άλλων εταιρειών, για να αποφασίσω ποιο αυτοκίνητο είναι το καλύτερο στην αυτόνομη οδήγηση.

Να τονίσω, την άριστη χωροθέτηση των εσωτερικών χωρών και να σας προκαλέσω, να δείτε σε μια έκθεση πως οι στιλίστες έχουν διαμορφώσει το ταμπλό και κυρίως, το τμήμα που βρίσκεται μπροστά από τον συνοδηγό.

Συνήθως, οι σχεδιαστές ενδιαφέρονται κυρίως για την ευχαρίστηση του οδηγού, άλλα στη περίπτωση της premium μπερλίνας μεγάλων αποστάσεων και ο συνοδηγός νιώθει σαν βασιλιάς.

Η κλίση του ταμπλό, ο διαθέσιμος χώρος και η απρόσκοπτη ορατότητα στον πιο καινοτομικό πινάκα οργάνων σε αυτοκίνητο παράγωγης, συναρπάζουν και τον πιο αδιάφορο συνοδηγό.

Με δυο λόγια, αξίζει και το τελευταίο εύρω που θα δώσει οποίος μπορεί να αποκτήσει την απαστράπτουσα Mercedes E Class.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v