Η τέχνη της επιτυχίας

Ανήκω στη γενιά των οδηγών που έχουν χαραγμένες στη μνήμη τους εικόνες από τα θρυλικά μοντέλα της Peugeot.
Η τέχνη της επιτυχίας
του Σπύρου Ρέκκα

Ανήκω στη γενιά των οδηγών που έχουν χαραγμένες στη μνήμη τους εικόνες από τα θρυλικά μοντέλα της Peugeot. Τα 205, 206 και 307 χάρισαν συγκινήσεις τις περασμένες δεκαετίες και πρωταγωνίστησαν στο ράλι Ακρόπολις.

Τώρα τη σκυτάλη στην οδηγική ευχαρίστηση πήρε η νέα γενιά των γαλλικών αυτοκινήτων, που σημειώνουν εντυπωσιακή πορεία και στην ελληνική αγορά.

Το πρώτο τρίμηνο, το ποσοστό της σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη άνοδο και διαμορφώθηκε 7.6%! Ένα ακόμη στοιχείο, που καταδεικνύει τη διείσδυση της μάρκας στη τοπική αγορά είναι η επιτυχία στις λιανικές πωλήσεις. Απέσπασε το 7%, χάρη στην εμπιστοσύνη των ιδιωτών πελατών.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία παίζει το πρόσφατα ανανεωμένο 208. Το supermini με τους μεγάλους χώρους και τους οικονομικούς κινητήρες, κατέκτησε το 8,4% της αγοράς στη λιανική. Το best seller της μάρκας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των προτιμήσεων των αγοραστών.

Στα ελαφρά επαγγελματικά, σε ηγετική θέση στις πωλήσεις της μάρκας, βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο 208 PRO. Να τονίσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς.

Η ανοδική πορεία οφείλεται στις συνεχόμενες επενδύσεις στα δίκτυα επίσημων διανομέων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα ποιοτικά στάνταρ. Δεν είναι τυχαία η διάκριση της ελληνικής αντιπροσωπείας, που πήρε το βραβείο ‘’Νο.1 Εισαγωγέας Παγκοσμίως’’. 

Αναμφισβήτητα, η επιτυχία στην Ελλάδα οφείλεται και στην υψηλή απόδοση της ομάδας που διοικεί την Peugeot.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v