Αυθεντικό τετρακίνητο με τα σήματα της Subaru

Το Subaru Forester είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στο χώρο του αυτοκινήτου. Το ιαπωνικό crossover απευθύνεται στους λάτρεις των αυτοκινήτων με ειδικά χαρακτηριστικά.
Αυθεντικό τετρακίνητο με τα σήματα της Subaru
του Σπύρου Ρέκκα

Το Subaru Forester είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στο χώρο του αυτοκινήτου. Το ιαπωνικό crossover απευθύνεται στους λάτρεις των αυτοκινήτων με ειδικά χαρακτηριστικά. Έχω κάνει πολλά ταξίδια μαζί του και πάντοτε μου αφήνει μια γλυκιά γεύση. Είναι σωστά τοποθετημένο στο δρόμο. Το χαμηλό κέντρο βάρους, οι κινητήρες Μποξέρ, η καλή κατανομή τους βάρους και η άρτια κατασκευή του είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του.

Αναμφισβήτητα το σημείο αναφοράς του ιαπωνικού αυτοκινήτου είναι η μόνιμη τετρακίνηση AWD που εξασφαλίζει απρόσκοπτη κίνηση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.
Τώρα την εποχή της ντιζελομανίας στο πρώτο πλάνο μπαίνει ο ντίζελ Μπόξερ 2.0 ισχύος 147 ίππων. Στη γκάμα τώρα προστέθηκε και το κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic. Ένα σύστημα συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης για άνετη οδήγηση, βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομική λειτουργία.
Αν αναζητάτε ένα ανάλογο αυτοκίνητο, να εξετάσετε και την περίπτωση του Subaru Forester. Η νέα αντιπροσωπεία Πλειάδες Motors εφαρμόζει ένα ευρύ πρόγραμμα αναβάθμισης της εικόνας της μάρκας στην Ελλάδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v