Χαμός στο Twitter με ρατσιστικά σχόλια βουλευτή

Ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξ. Μπέτελ και ο Υφυπουργός Δ. Κούρκουλος έδωσαν… μάχη στο Twitter. Δείτε τις αναρτήσεις τους.
Χαμός στο Twitter με ρατσιστικά σχόλια βουλευτή
Όλα ξεκίνησαν με τουϊτάρισμα του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος σε μια «χριστιανική» έκρηξη συντηρητισμού – ο ίδιος ανήκει στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής – έγραψε:

«Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών στην Ευρώπη των που&^ών. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του!!». Φυσικά η ανάρτησή του προκάλεσε χιλιάδες αρνητικά σχόλια και εν ευθέτω χρόνω έλαβε την πληρωμένη απάντηση του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ:

«Άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι αλλά δεν ομιλώ ελληνικά. Συγγνώμη».

 
Μετά την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου αλλά και την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα, ο Νίκος Νικολόπουλος έσπευσε να διαγράψει το ρατσιστικό tweet, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν. Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές. Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό - Δημιουργό και προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας. Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το κάνουν κανονικό».

Στο παιχνίδι μπήκε και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας – φοβούμενος… διπλωματικό επεισόδιο;- ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ πρωθυπουργέ, ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να αποκαλύψουμε το βρώμικο πρόσωπο κάποιων από τους ‘πολιτικούς’ μας. Είναι ψεκασμένοι!!!».


Η… ώριμη αυτή κουβέντα μεταξύ των πολιτικών της χώρας μας και του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου έλαβε τέλος (;) με την απάντηση του Μπέτελ, ο οποίος ανέφερε πως οι σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα αλλά και του ιδίου με τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες και τόνισε πως «δεν επηρεάζονται από τα σχόλια ενός απομονωμένο πολιτικού».

Και εις ανώτερα!

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v