ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Το ρομαντικόμετρο των ζωδίων

Ποιος είναι ρομαντική ψυχή, ποιος βολεύεται με ό,τι του κάτσει, και από ποιον δεν θα ακούσεις γλυκόλογο ποτέ. Όλα τα ξέρουμε.

Το ρομαντικόμετρο των ζωδίων

Κάποιοι άνθρωποι μιλάνε και τρέχει το στόμα τους μέλι. Άλλοι μιλάνε και από το στόμα τους βγαίνουν σκουριασμένα μαχαίρια. Επειδή έτσι είναι η ζωή. Αλλά επειδή μας αρέσει να φτιάχνουμε λίστες και να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή σειρά – ειδικά όταν αυτά τα πράγματα είναι γενικευμένες κατηγορίες ανθρώπων – αυτή είναι μια λίστα, στην οποία κατατάσσουμε τα ζώδια βάσει του πόσο ρομαντικά είναι.

Ιχθείς: 600%
Χριστέ μου. Αν υπάρχει κάτι ρομαντικό που μπορούν να κάνουν, θα το κάνουν. Όσο λάθος κι αν είναι. Οι Ιχθείς ζουν κυριολεκτικά μέσα σε μια ρομαντική κομεντί, και δεν πρόκειται να τους βγάλεις από εκεί.

Παρθένος: 120%
Προφανώς ξεπερνά το 100%, επειδή είναι ο Παρθένος και θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, και επίσης… ο Παρθένος είναι αρκετά χαζορομαντικούλης. Κι ας μην του φαίνεται, είναι πάντα έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για εκείνους που αγαπάει.

Αιγόκερως: 85%
Απότομη πτώση, αλλά όχι και αδικαιολόγητη, αν σκεφτείς ότι οι Αιγόκεροι θέλουν να έχουν πάντα την απόλυτη ισορροπία στην ζωή τους. Μόνο που είναι πιο ρομαντικοί απ’ ό,τι πιστεύουν και οι ίδιοι…

Καρκίνος: 84,9 %
Ναι, είναι χαμηλότερα, και θα σου πούμε γιατί είναι χαμηλότερα: Δεν εννοούν πάντα αυτά που λένε. Τους πιστεύουμε ολόκαρδα, ό,τι και να μας πουν, αλλά επίσης έχουμε παρατηρήσει πώς παίζει το μάτι τους.

Τοξότης: 70%
Δεν σας φαίνεται σωστό, αλλά σκεφτείτε και αυτό: Είναι διατεθειμένοι να σε τραβήξουν μαζί τους στα πιο ηλίθια, σουρεάλ σκηνικά. Και αυτό είναι ρομαντικό. Η παράνοια είναι για να την μοιραζόμαστε.

Ταύρος: 69%
Επειδή είναι ο Ταύρος και οι Ταύροι είναι λιγάκι σεξομανείς; Αλλά επίσης, στα 100, θα λέγαμε ότι το 69 είναι ρεαλιστικό ποσοστό του ρομαντισμού που βγάζει ο μέσος Ταύρος. Είναι εκεί, αλλά είναι και συγκρατημένος.

Λέων: 50%
Επειδή είτε θα θέλει τα πάντα, είτε δεν θα θέλει τίποτα. Οι Λέοντες είναι γενικά ή του ύψους ή του βάθους, και δεν είναι εύκολο να τους καταλάβεις.

Σκορπιός: 24%
Λέει ότι είναι σούπερ ρομαντικός. Και όπου ακούς πολλά κεράσια, μάλλον αυτά τα κεράσια έχουν ένα πολύ ύπουλο σχέδιο για να σε ρίξουν στο κρεβάτι, και επίσης είναι πάρα πολύ καλά στο να σου μιλάνε ρομαντικά.

Ζυγός: 8%
Μπορεί ο Ζυγός να έχει ρομαντικά αισθήματα; Ναι. Τον ενδιαφέρει, όμως; Όχι και τόσο. Και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς αυτό για τον Ζυγό, τόσο καλύτερα θα τα πάτε.

Κριός: 0%
Στην αναφορά και μόνο κάποιου ρομαντικού πράγματος (εκτός από σοκολάτα, λέει πάντα “ναι” στην σοκολάτα), το μόνο που θα ακούσεις από έναν Κριό είναι ένα μεγάλο, ηχηρό “Αντίο”.

Δίδυμοι: -10%
Θέλει να είναι ρομαντικός. Προσπαθεί, επίσης. Αλλά απλά δεν είναι στο αίμα του. Μπορείτε, όμως, να περάσετε τέλεια μαζί, αν κι εσύ έχεις όρεξη να διασκεδάσεις, και όχι να αρχίσεις να μιλάς αμέσως για αισθήματα. Οι Δίδυμοι γενικά πιέζονται εύκολα.

Υδροχόος: -420%
Ρομαντικός; Ούτε κατά διάνοια. Απόλυτα πιστός και ειλικρινής φίλος που δεν θα φύγει από το πλάι σου; Ναι, ναι, ναι. Απλά μην του μιλάς για αγκαλίτσες, παθαίνει αναφυλαξία.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY