Ο μεγαλύτερος εχθρός των ζωδίων

Οι χειρότερες ζωδιακές βεντέτες, χωρίς λογοκρισία. Ώρα να μάθουμε γιατί μερικά ζώδια μισιούνται θανάσιμα…
Ο μεγαλύτερος εχθρός των ζωδίων
Όλοι έχουμε τους ορκισμένους εχθρούς μας. Τις βεντέτες μας. Και, ναι, το λέμε “βεντέτα” ακόμα κι αν είναι εκείνος ο τύπος που σε ενόχλησε τις προάλλες στην δουλειά. Επειδή ξέρουμε να διαλέγουμε σωστά τις μάχες μας. Συνεπώς, ξέρουμε πως κι εσύ έχεις την δική σου, προσωπική βεντέτα, και μπορούμε να μαντέψουμε με ποιον είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας πεις το ζώδιό σου.

Κριός
Δεν τα πας καλά με τον Ταύρο. Και είναι λογικό. Σιχαίνεται τον ανταγωνισμό, και καταφεύγει σε ύπουλα μέτρα για να νιώθει πάντα ανώτερος. Κι εσένα όλη η ύπαρξή σου βασίζεται στον ανταγωνισμό.

Ταύρος
Θες να κάνεις παρέα με Διδύμους, Ταύρε; Προφανώς και δεν θέλεις. Σε ζηλεύουν και είναι γεμάτοι αρνητική, χαοτική ενέργεια που σου χαλάει το ζεν. Αντίο.

Δίδυμοι
Ποιοι είναι οι χειρότεροι; Οι Ζυγοί είναι οι χειρότεροι, αγαπητοί Δίδυμοι. Κι εσείς το ξέρετε καλά, κι εκείνοι όμως το γνωρίζουν ότι είστε αταίριαστοι (επειδή ακόμα κι όταν αγαπιέστε, αγαπάτε τους εαυτούς σας περισσότερο αντίστοιχα), άρα από μακριά και αγαπημένοι.

Καρκίνος
Μένει μακριά από Σκορπιούς αυτό το ζώδιο. Επειδή μπορεί να θέλει απόλυτη, ολοκληρωτική αγάπη, αλλά αυτό που κάνουν οι Σκορπιοί (όπως κι αν το περιγράψεις), μπορεί να φρικάρει ακόμα και τους μεγαλύτερους σχεσάκηδες.

Λέων
Οι Λέοντες δεν μπορούν να την παλέψουν κοντά σε Ιχθείς. Όχι τόσο επειδή τους αντιπαθούν, απλά επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα που να σχετίζεται μαζί τους. Τι είναι οι Ιχθείς; Ένα μυστήριο είναι, και τα μυστήρια είναι επικίνδυνα.

Παρθένος
Μακριά από τον Ζυγό μένει και αυτό το ζώδιο, επειδή οι διαφορές τους είναι τόσο μεγάλες, που δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν φιλικοί. Επίσης, δεν θα καταφέρουν ποτέ να επικοινωνήσουν χωρίς να παρεξηγούν ο ένας τον άλλο.

Ζυγός
Ο Ζυγός μπορεί να έχει αποκτήσει κακή φήμη (όπως είδαμε) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και ο ίδιος άτομα που απεχθάνεται. Και αυτά τα άτομα είναι οι Κριοί. Και μας φαίνεται πολύ λογικό, επειδή οι Κριοί είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Ζυγός: φωνακλάδες, ανταγωνιστικοί και πολύ, πολύ παρορμητικοί.

Σκορπιός
Μισούν τους Υδροχόους. Και για πολύ καλό λόγο, μάλιστα. Οι Σκορπιοί χρειάζονται πολλή κουβέντα, πολλά αισθήματα και πολλή επιβεβαίωση. Και οι Υδροχόοι… δεν είναι ακριβώς καλοί στο να το κάνουν αυτό.

Τοξότης
Φανταστείτε λίγο έναν Τοξότη. Με τις τρέλες του, με τις ιστορίες του, με τις παράνοιές του. Τώρα φανταστείτε να έχει από δίπλα έναν Καρκίνο, να τον σταματάει κάθε δυο λεπτά και να απαιτεί εξηγήσεις για την συμπεριφορά του. Και γι’ αυτό οι Τοξότες αποφεύγουν τους Καρκίνους.

Αιγόκερως
Μένουν μακριά από τους Ταύρους, επειδή οι Ταύροι… τους φαίνονται βαρετοί. Ναι, το ξέρουμε πως είναι κάπως ειρωνικό το ζώδιο που σχετίζεται 100% με την καριέρα του να θεωρεί κάποιον βαρετό. Αλλά εμείς απλώς μεταφέρουμε τα γεγονότα.

Υδροχόος
Τι είπαμε για το πώς βλέπουν οι Σκορπιοί τους Υδροχόους; Ε, το ίδιο (και χειρότερο) συμβαίνει από την ανάποδη πλευρά. Το μίσος τους δεν είναι μονόδρομος, και οι Υδροχόοι θεωρούν τους Σκορπιούς υπερβολικούς και κάπως… τρομακτικούς.

Ιχθείς
Και τελειώνουμε με ακόμα μία επίθεση στον Σκορπιό. Αλλά είναι να μην τα περιμένεις; Οι Ιχθείς είναι κυριολεκτικά το πιο ευαίσθητο ζώδιο, άρα προφανώς και θέλουν να προστατευτούν από την (αδικαιολόγητη) ένταση του Σκορπιού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v