Πώς να γοητεύσεις έναν Κριό

Χαρισματικοί, αυθόρμητοι και γεμάτοι τρελές ιδέες, οι Κριοί είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που μπορείς να έχεις δίπλα σου…
Πώς να γοητεύσεις έναν Κριό
Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί, είναι από τα καλύτερα παιδιά. Λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους, να διασκεδάζουν με κάθε πιθανό τρόπο, και να φροντίζουν να φτιάχνουν την μέρα όποιου βρεθεί στον δρόμο τους. Είναι γεμάτοι ιδέες και δημιουργική ενέργεια, και αυτό τους καθιστά ακαταμάχητους. Και εμείς θα σου πούμε πώς να τους κάνεις να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω σου…

Βήμα 1ο: Τάισε λίγο τον εγωισμό τους
Καλώς ή κακώς, οι Κριοί έχουν την τάση να γίνονται λιγάκι εγωκεντρικοί. Καλώς, θα πούμε, καθώς είναι πολύ σπάνιο να δεις έναν Κριό να προκαλεί σκόπιμα κακό σε κάποιον. Πρέπει να τους δώσεις προσοχή, να τους κάνεις να αισθανθούν πως δεν υπάρχει πιο σημαντικός άνθρωπος εκείνη την στιγμή. Αν καταφέρεις να τους δείξεις ότι πραγματικά σε ενδιαφέρουν όλα αυτά που έχουν να σου πουν και να σου δείξουν (και, πίστεψέ μας, είναι πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι), τους έχεις κερδίσει.

Βήμα 2ο: Φλέρταρέ τους επιθετικά
Τα παιχνιδάκια και τα ναζάκια και όλα αυτά τα κλασικά πράγματα που μπορεί να δούλευαν, ας πούμε, σε έναν Δίδυμο, δεν πρόκειται να πιάσουν στους Κριούς. Θέλουν αμεσότητα, θέλουν ωμότητα. Θέλουν να πιάσεις το τιμόνι και να τους πεις να βάλουν την ζώνη τους. Κοινώς… πήγαινε να τους την πέσεις εσύ. Θα το εκτιμήσουν δεόντως.

Βήμα 3ο: Γίνε όμως και λίγο θήραμα
Ο Κριός έχει αίμα κυνηγού στις φλέβες του, και όσο γουστάρει να του την πέφτουν, άλλο τόσο γουστάρει να νιώθει ότι είναι κατακτητής. Συνεπώς, όταν έχεις να κάνεις με Κριούς, πρέπει πού και πού να κάνεις κι ένα βήμα πίσω, να κουνάς λίγο την ουρά σου και να τους αφήνεις να διασκεδάζουν. Επειδή το φλερτ και το παιχνίδι είναι διασκέδαση γι’ αυτούς, και οι Κριοί – περισσότερο από τον καθένα – είναι μεγάλα παιδιά.

Βήμα 4ο: Μίλα πάντα ειλικρινά
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να διαχειριστεί τις σκληρές αλήθειες, αυτό είναι ο Κριός. Συνεπώς μην προσπαθήσεις να πουλήσεις μια διαφορετική εικόνα, για να κάνεις τον εαυτό σου πιο ελκυστικό. Όχι μόνο θα το καταλάβει, αλλά θα σταματήσει εντελώς να ασχολείται. Οι Κριοί γουστάρουν ανθρώπους αληθινούς, με τα ελαττώματά τους. Άλλωστε, τα ελαττώματα είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς, κι ένας Κριός το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Βήμα 5ο: Δώσε έμφαση στην διασκέδαση
Αυτό που είπαμε ότι οι Κριοί είναι μεγάλα παιδιά; Ε, κάπως έτσι πρέπει να τους προσεγγίσεις. Μην τους προτείνεις μεγαλίστικα πράγματα, όπως τα κλασικά ραντεβού σε μπαράκι, σε ρεστοράν και όλα αυτά. Ψάξε την πιο ωραία συναυλία της εβδομάδας. Βρες κάποιο σημείο της πόλης με τέλεια θέα, και πηγαίνετε εκεί. Οι Κριοί δεν το ‘χουν τόσο με την κουβέντα, αλλά δένονται πολύ εύκολα με ανθρώπους που τους δείχνουν ότι ξέρουν να περνάνε καλά. Α, και σταμάτα να παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Η σοβαροφάνεια είναι έγκλημα—γενικά, αλλά κυρίως στον κόσμο των Κριών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v