Blue moon: Τι είναι και πώς θα μας επηρεάσει;

Τι είναι το blue moon που θα δούμε αυτό το Σάββατο; Και πώς μπορεί άραγε να επηρεάσει τα ζώδια;
Blue moon: Τι είναι και πώς θα μας επηρεάσει;
Όχι, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που θα δείτε, το φεγγάρι δεν θα είναι μπλε. Αυτό ονομάζεται Photoshop. Στην πραγματικότητα, το μπλε φεγγάρι σημαίνει πως έχουμε δύο πανσελήνους μέσα στον ίδιο μήνα—μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2018 που συμβαίνει αυτό, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 για να το ξαναδούμε. Και, αν πιστεύατε ότι δεν θα μας επηρεάσει αυτό το φαινόμενο, είστε γελασμένοι.

Κριός
Νέο έρωτα φαίνεται πως θα φέρει στην ζωή σου το μπλε φεγγάρι. Από το πουθενά, εκεί που δεν το περιμένεις, και θα είναι έντονος.

Ταύρος
Ήθελες εδώ και πολλούς μήνες να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην ζωή σου, και αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη, γιατί ποτέ ξανά δεν θα αισθανθείς τέτοια διαύγεια στην σκέψη σου. Κυνήγησε την τύχη σου!

Δίδυμος
Το μπλε φεγγάρι θα σε βάλει να σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν να τα γκρέμιζες όλα και να ξεκινούσες πάλι από την αρχή. Εμείς θα σου πούμε να σταματήσεις να τρέχεις να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να το παλέψεις…

Καρκίνος
Θα εμφανιστεί η πιθανότητα για ένα μεγάλο ρίσκο στην ζωή σου, και ίσως θα ήταν καλό να το τολμήσεις. Η τύχη ποτέ δεν θα είναι τόσο πολύ με το μέρος σου…

Λέων
Η τελευταία περίοδος ήταν δύσκολη, και δεν φαίνεται να το διαχειρίζεσαι πολύ καλά. Εσύ, όμως, ξέρεις τι κάνεις, και ήρθε η ώρα να ανοιχτείς και να ζητήσεις βοήθεια από τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Παρθένος
Το μπλε φεγγάρι θα σε βρει λιγάκι μελαγχολικό (αν γράφαμε στα αγγλικά, αυτό θα ήταν τόσο εύκολο λογοπαίγνιο, γαμώτο). Προσπάθησε να μην πάρεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου πολύ στα σοβαρά, και πέρνα καλά.

Ζυγός
Κάποιος από το παρελθόν, που ακόμα σε πονάει που τον έχασες, θα εμφανιστεί στην ζωή σου και ίσως προκαλέσει ταραχές. Αν υπήρξε ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να σηκώσεις τις άμυνές σου, είναι τώρα.

Σκορπιός
Εδώ και αρκετό καιρό σε βασανίζουν τα ερωτικά σου. Κάτι σε έχει χαλάσει και θες να το διαλύσεις, αλλά φοβάσαι. Εμείς λέμε να το κάνεις, και να έχεις πίστη στον (μέλλοντα πρώην) σύντροφό σου. Κρατήστε τις καλές αναμνήσεις και βρείτε την ευτυχία σας.

Τοξότης
Ώρα να ξεφύγεις, Τοξότη. Είσαι καθαρός, έχεις τελειώσει με όλες τις ευθύνες που σε τραβούσαν πίσω, και το μπλε φεγγάρι θα σε βρει έτοιμο να ξεκινήσεις την άνοιξη. Οργιαστική, χαρούμενη, υπέροχα σουρεαλιστική άνοιξη.

Αιγόκερως
Η ζωή σου έμοιαζε καλή και τακτοποιημένη, Αιγόκερε. Το μπλε φεγγάρι, όμως, έρχεται για να σε κάνει να νοσταλγήσεις την ελευθερία σου. Ίσως να θες να νιώσεις λίγο Τοξότης—μην το παρακάνεις, απλώς!

Υδροχόος
Ανάποδος ακόμα κι εδώ: Ο Υδροχόος δεν θα έχει κανένα. απολύτως. δράμα. Τίποτα. Το μπλε φεγγάρι θα του φέρει ηρεμία και χαλάρωση—και, ναι, δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό το αίσθημα, αλλά κάτι μας λέει πως θα του αρέσει.

Ιχθείς
Κακά νέα θα φέρει το μπλε φεγγάρι για τα ψαράκια. Ή, τουλάχιστον, για τα ψαράκια που είναι σε σχέση, καθώς πολλά προβλήματα θα προκύψουν, και ίσως χρειαστεί να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Αν είστε single ψαράκια, συνεχίστε όπως ήσασταν. Είστε ασφαλείς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v