Πάλι ανάδρομος ο Ερμής: Πώς θα μας επηρεάσει;

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πάλι εδώ (ο πρώτος απ’ τους τρεις που θα έχουμε φέτος) και είναι έτοιμος να μας καταστρέψει.
Πάλι ανάδρομος ο Ερμής: Πώς θα μας επηρεάσει;
Διπλό χτύπημα στην υπομονή μας φέτος, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα συμβεί πάνω στην Πρωταπριλιά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεχτούμε όχι μόνο τους (ευτυχώς λίγους, αλλά ενοχλητικούς) τύπους που είναι πάνω από 12 και εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την Πρωταπριλιά, αλλά και την (φαινομενικά, η Φυσική δεν λειτουργεί έτσι) αντίστροφη πορεία του πλανήτη, που κάνει την επικοινωνία πρακτικά αδύνατη.

Επίσημα, ο ανάδρομος Ερμής ξεκινάει στις 22 Μαρτίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου, και αυτός ο μικρός, περιεκτικός οδηγός θα σου δείξει πώς να επιβιώσεις.

Ερμής ανάδρομος + εποχή Κριού = καταστροφή
Ο Κριός είναι από τα πιο δραστήρια, έξαλλα, παρορμητικά ζώδια. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσες κακές επιλογές της στιγμής και παρεξηγήσεις κρύβουν οι επόμενες ημέρες. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς εκφράζεστε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μιλάτε τόσο αργά (επειδή φιλτράρετε όλα σας τα λόγια), που όλοι οι φίλοι σας θα νομίζουν πως ξεκινήσατε τα χάπια.

Ακούστε, επίσης, τους άλλους πολύ προσεκτικά. Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και μην μένετε στην επιφάνεια, επειδή η επιφάνεια μπορεί να είναι εκρηκτική. Αν κάτι σας εκνευρίζει, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να το αντιμετωπίσετε, καθώς οι πιθανότητες να καταλήξετε να ουρλιάζετε μες στην μέση του γραφείου επειδή κάποιος αρνείται κατηγορηματικά να κατεβάσει το καπάκι της τουαλέτας είναι μεγάλες.

Αν στην σχέση σας υπάρχουν εντάσεις, κάντε σαν να μην υπάρχουν. Παραιτηθείτε—για τώρα. Εστιάστε την προσοχή σας σε καλά πράγματα, όπως το πόσο αγαπιέστε, και το πόσο πολύ σεξ μπορείτε να κάνετε για να μην ασχολείστε με τα προβλήματά σας.

Τι πας να κάνεις εκεί;
Όχι ότι δεν θα επηρεαστεί η ζωή μας και σε άλλα επίπεδα, βέβαια. Η παρορμητικότητα του Κριού, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χτυπήσει και στο πορτοφόλι μας, με άσκοπες αγορές, απλά επειδή είδαμε κάτι που μας γυάλισε. Εγκράτεια, θα συμβουλεύαμε εμείς, ειδικά αν είστε σε σχέση που τα οικονομικά αποφασίζονται από κοινού.

Τέλος, μπορεί να σας έρθει η ξαφνική επιθυμία να αρχίσετε να σιχτιρίζετε ότι βρίσκεται μπροστά σας. Ή, μάλλον, όποιον, επειδή οι άνθρωποι θα είναι το αληθινό πρόβλημα για τις επόμενες μέρες. Κλείστε το στόμα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε μέχρι το δέκα. Όλα θα πάνε καλά. Κανείς δεν θέλει να μας κάνει κακό. Ανάδρομος Ερμής είναι, θα περάσει…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v