Τα ζώδια που θα σε ξεγράψουν μετά τον χωρισμό

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που, μετά από έναν χωρισμό, δεν πρόκειται να τα ξαναδείς μπροστά σου ούτε ζωγραφιστά;
Τα ζώδια που θα σε ξεγράψουν μετά τον χωρισμό
Κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να παραμείνουν φίλοι με τους πρώην τους. Κάποιοι άλλοι δεν φτάνουν τόσο μακριά – αντικειμενικά, είναι δύσκολο – αλλά τηρούν έστω τα προσχήματα. Είναι πολιτισμένοι, στέλνουν ένα ωραίο και άχρωμο “χρόνια πολλά” στις γιορτές. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι άνθρωποι, που μόλις τελειώσει η σχέση σας, μάλλον δεν θα τους ξαναδείς ποτέ. Φέρονται σαν να έχεις πεθάνει για αυτούς, δεν σηκώνουν τηλέφωνα, δεν μαθαίνεις τα νέα τους και οι κοινοί σας φίλοι απλά… σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του όσο δεν πάει μετά από έναν χωρισμό. Μόνο που δεν υπολόγισες σωστά, και όταν λέμε “στον εαυτό του”, εννοούμε και τους τρεις-τέσσερις πιο κοντινούς του φίλους, οι οποίοι θα σε βλέπουν στον δρόμο και θα στρίβουν επιδεικτικά το κεφάλι. Ναι, οι χωρισμοί με τους Καρκίνους είναι επίπονοι, για κάθε πλευρά.

Παρθένος
Εδώ το δικαιολογούμε κάπως. Οι Παρθένοι γενικά δεν είναι άτομα που το βάζουν κάτω. Δεν πρόκειται να διαλύσουν μια σχέση εκτός κι αν είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι δυνατοί σύντροφοι, και να στηρίζουν τα ταίρια τους. Συνεπώς, μετά τον χωρισμό, είναι λογικό να μην θέλουν να σε δουν ούτε ζωγραφιστό—τουλάχιστον για λίγο καιρό.

Ζυγός
Ο Ζυγός μπορεί να κρατήσει κακία, και μπορεί να την κρατήσει για πολύ καιρό. Είτε μιλάμε για ρομαντικές, είτε για πλατωνικές σχέσεις, ένας Ζυγός δεν πρόκειται ποτέ να έρθει σκόπιμα σε επαφή με ένα άτομο που πιστεύει ότι τον πλήγωσε.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός, παρά το κακό του όνομα, ζητάει μόνο ένα απλό πράγμα από τις σχέσεις του: ειλικρίνεια. Χρειάζεται να εμπιστευτεί για να νιώσει άνετα. Αν του πεις ψέματα (ή αν πιστέψει ότι του λες ψέματα), τότε μπορείς να περιμένεις να χαθεί από προσώπου γης, μαζί με όλο τον κύκλο του. Και επειδή ακούγεται ότι είναι εκδικητικό ζώδιο, εμείς το επιβεβαιώνουμε. Απλά δεν θα βλέπεις από πού σου έρχονται.

Τοξότης
Ο Τοξότης θέλει απλώς να περνάει καλά. Και τίποτα παραπάνω. Κι αυτό σημαίνει πως, αν σταματήσει να περνάει καλά μαζί σου, θα φύγει – πολιτισμένα, μην φρικάρεις – και θα συνεχίσει την ζωή του. Ναι, οι πιθανότητες να καταπιέζει συναισθήματα είναι μεγάλες, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Στην περίπτωση που προσπαθήσεις να κρατήσεις επαφές, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτά τα συναισθήματα θα σκάσουν και θα έρθεις αντιμέτωπος με έναν τελείως διαφορετικό Τοξότη.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι μπορούν να γίνουν οι χειρότεροι μετά από έναν χωρισμό. Όπως σε κάθε τι που συμβαίνει στην ζωή τους, θέλουν να βγουν κερδισμένοι, κι αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσουν και τον χωρισμό. Ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει χρόνο για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές. Απλώς θα σταματήσουν να αναγνωρίζουν την ύπαρξή σου, σαν να μην υπήρξες ποτέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v