Τι προκαλεί κατάθλιψη στα ζώδια;

Όλοι μας έχουμε κάτι που μας καταθλίβει… Μήπως τα άστρα έχουν κάτι να πουν πάνω σε αυτό;
Τι προκαλεί κατάθλιψη στα ζώδια;
Όλοι μας έχουμε εκείνα τα πράγματα που μπορούν να μας ρίξουν σε κατάθλιψη. Είναι συμπεριφορές; Είναι λόγια; Και τι ρόλο παίζουν άραγε τα άστρα πάνω σε αυτό; Ας ανακαλύψουμε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που μπορούν να ρίξουν την ψυχολογία κάθε ζωδίου στα τάρταρα…

Κριός
Αν κάποιος αγαπημένος άνθρωπος τον αγνοεί, ο Κριός αρχίζει να φρικάρει. Χρειάζεται προσοχή και αγάπη από τους φίλους του, και όταν νιώθει μόνος, ο κόσμος γίνεται πολύ σκοτεινός.

Ταύρος
Τον καταθλίβει η στασιμότητα. Και είναι λίγο φαύλος κύκλος, επειδή του αρέσουν τα μόνιμα πράγματα. Είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην μονιμότητα και στην διατήρηση του ενθουσιασμού.

Δίδυμοι
Οι χωρισμοί. Ναι, όλοι μας πέφτουμε σε κατάθλιψη όταν χωρίζουμε, αλλά οι Δίδυμοι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν με τίποτα. Μπορούν να κουβαλάνε τον πόνο από τους παλιούς χωρισμούς μέσα τους για χρόνια…

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι – θα σας ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά είναι αλήθεια – δίνουν πολλή σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση. Συνεπώς, αν παρατήσουν λίγο τον εαυτό τους, η ψυχολογία τους πλήττεται πολύ άσχημα.

Λέων
Θες να δεις έναν Λέοντα να πέφτει σε κατάθλιψη; Μην του δώσεις αυτό που θέλει. (Και μετά θα σε ενημερώσει ότι είναι πληγωμένος. Για να το ξέρεις.)

Παρθένος
Ο Παρθένος μπορεί να φάει τις μεγαλύτερες φρίκες όταν σκέφτεται την ζωή του, και όσα πράγματα του έχουν πάει στραβά. Έχει την τάση να αναλύει τα πάντα, και να βρίσκει λογικές απαντήσεις… και όλοι ξέρουμε ότι η υπέρμετρη λογική δεν είναι πάντα το καλύτερο πράγμα. Οι Παρθένοι χρειάζονται περισσότερο παραμύθι στην ζωή τους…

Ζυγός
Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Πού θα πάνε, τι θα κάνουν, δεν θέλουν να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο τους τον εαυτό. Αν τους το στερήσεις αυτό, θα πέσουν σε κατάθλιψη.

Σκορπιός
Ο φόβος κάνει τον Σκορπιό να αισθάνεται χειρότερα από ποτέ. Οι Σκορπιοί θέλουν να ζουν ελεύθεροι, χωρίς να φοβούνται το μέλλον ή τις συνέπειες των πράξεών τους. Και ο φόβος είναι το μεγαλύτερο, το πιο αληθινό χαστούκι.

Τοξότης
Η μοναξιά είναι ό,τι πιο θλιβερό για έναν Τοξότη. Ναι, αυτό το ζώδιο είναι σούπερ ανεξάρτητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη δίπλα του αγαπημένους ανθρώπους. Η ανεξαρτησία δεν σημαίνει μοναξιά.

Αιγόκερως
Τι τους προκαλεί κατάθλιψη; Το γήρας. Τώρα, επειδή θα κάνουν ρυτίδες; Επειδή θα είναι λιγότερο αποτελεσματικοί στην δουλειά; Επειδή το σώμα τους θα ταιριάζει με την (ομολογουμένως) γεροπαράξενη ιδιοσυγκρασία τους.

Υδροχόος
Αυτό που θα τους κάνει να αισθανθούν απαίσια είναι το να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει λάθος. Είναι εξωφρενικά περήφανοι για τις ιδέες τους και για τις απόψεις τους, άρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μαθαίνουν ότι έχουν επενδύσει χρόνο σε λάθος πράγματα.

Ιχθείς
Η πίεση. Κυρίως η οικογενειακή πίεση. Και οι ευθύνες, και οι υποχρεώσεις. Ώρα να το καταλάβουμε επιτέλους: Οι Ιχθείς χρειάζονται αρκετή ώρα μόνοι τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v