Πώς να εντυπωσιάσεις έναν Αιγόκερω

Αν ένας Αιγόκερως σου έχει πάρει τα μυαλά, εμείς ξέρουμε ακριβώς πώς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί…
Πώς να εντυπωσιάσεις έναν Αιγόκερω
Οι Αιγόκεροι είναι περίεργο ζώδιο. Ανήκουν στο στοιχείο της Γης, και αυτό τους κάνει πιο προσγειωμένους, πιο λογικούς, πιο συγκρατημένους από τον υπόλοιπο κόσμο. Το ίδιο ισχύει και στα συναισθηματικά τους. Σπάνια θα δεις ένα άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να κάνει μεγάλες, ρομαντικές χειρονομίες, ή να σου λέει γλυκόλογα βουτηγμένα στα σιρόπια. Όχι, ο τρόπος που προσεγγίζουν την ζωή είναι πρακτικός και άμεσος. Και κάπως έτσι πρέπει να δράσεις κι εσύ, αν θες να τον κατακτήσεις…

Δείξε δυναμισμό
…και ίσως λίγη σνομπαρία. Ας εξηγηθούμε: Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ συγκεκριμένες απόψεις για πράγματα, και αυτές οι απόψεις δύσκολα αλλάζουν—κυρίως επειδή χρειάστηκε πολύς καιρός και πολλή σκέψη για να διαμορφωθούν. Συνεπώς, δεν τα πηγαίνουν και ιδιαίτερα καλά με τα άτομα που αγαπάνε τα πάντα και ενθουσιάζονται με το παραμικρό. Τους αρέσει να βλέπουν ανθρώπους δυναμικούς, που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, και που δεν θα διστάσουν να απορρίψουν κάτι που δεν τους αφορά.

Απόδειξε ότι δουλεύεις σκληρά
…και ότι έχεις αρκετή φιλοδοξία μέσα σου για να τα καταφέρεις χωρίς την βοήθεια κανενός. Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό για έναν Αιγόκερω από έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι ανεξάρτητος και που δεν χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Επειδή και ο ίδιος έτσι ζει την ζωή του, και απεχθάνεται τις σχέσεις που οι σύντροφοι καταλήγουν… ψυχαναλυτές. Έχει πρακτικά προβλήματα να λύσει στην καθημερινότητά του, άρα οι σχέσεις του πρέπει να είναι ένα ήρεμο καταφύγιο.

Κάνε κίνηση εσύ
…επειδή εκείνος, δύσκολα. Χρειάζεται πολύ χρόνο για να πάρει αποφάσεις, είτε μιλάμε για την δουλειά του, είτε για το τι θα μαγειρέψει το βράδυ. Μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις ότι στα ερωτικά χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο μέχρι να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, να καταλάβει πλήρως ποια είναι τα αισθήματά του… Γι’ αυτό χρειάζεται να πιάσεις εσύ για λίγο τα ηνία, τουλάχιστον στην αρχή. Προσοχή, όμως…

Μην κάνεις απότομα κίνηση
Για παράδειγμα, αν έχετε γνωριστεί λίγες μέρες πριν, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να εκδηλώνεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου. Αυτό θα τον φρικάρει, και από αποφασιστικό άτομο θα σε μεταφέρει αμέσως στην λίστα με τα πιεστικά άτομα. Μην ανησυχείς, οι Αιγόκεροι λατρεύουν να κουβεντιάζουν, και δεν πρόκειται να απογοητευτεί αν η γνωριμία σας, σε πρώτο στάδιο, είναι απλά ατελείωτες συζητήσεις. Πόσο μάλλον, θα τον βοηθήσει να σου ανοιχτεί πιο εύκολα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v