Οι σκληρές αλήθειες που πρέπει να ακούσουν τα ζώδια

Επειδή κάποιος έπρεπε επιτέλους να τις πει. Κι αν αυτός ο κάποιος έτυχε να ‘μαστε εμείς, ας είναι!
Οι σκληρές αλήθειες που πρέπει να ακούσουν τα ζώδια
Ε, εσύ. Εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που αντίκρισες τα λάθη σου και είπες “Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσω να το κάνω αυτό”; Πόσες φορές θα χρειαστεί να επαναλάβεις τις ίδιες χαζομάρες, να πληγωθείς και να κλάψεις και μετά να τα κάνεις όλα από την αρχή;

Ήρθε μάλλον η ώρα να ακούσεις μερικές άβολες αλήθειες. Για το καλό σου.

Κριός
Σταμάτα να προσπαθείς να φαίνεσαι πιο κουλ απ’ ό,τι είσαι. Πρώτον, είσαι ήδη αρκετά κουλ και σε αγαπάμε. Δεύτερον, πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι δεν γίνεται να τα πηγαίνεις καλά με όλους. Είναι αδύνατο.

Ταύρος
Σταμάτα να κρίνεις τόσο άσχημα τους άλλους για το παρελθόν τους. Θυμήσου, κι εσύ άνθρωπος είσαι και έχεις κάνει λάθη. Αντί να κρατάς κακία, μάθε να κρίνεις τους ανθρώπους βάσει του πόσο (και αν) έχουν ωριμάσει.

Δίδυμοι
Είναι, στ’ αλήθεια, ανάγκη να ξέρεις συνέχεια τι σκέφτονται οι άλλοι για ‘σένα; Είναι τόσο σημαντικό; Συνέχισε να ζεις την ζωή σου, επειδή είσαι μοναδικός—οι γνώμες των άλλων δεν σε αφορούν.

Καρκίνος
Το παρελθόν είναι παρελθόν. Ξεκόλλα, λοιπόν. Χμ, αυτό έκανε ομοιοκαταληξία.

Λέων
Σταμάτα να αφήνεις την περηφάνεια σου να καταστρέφει τα καλά πράγματα που έρχονται στην ζωή σου. Όλοι μας μερικές φορές πρέπει να “ρίξουμε τα μούτρα μας”, κι εσύ δεν είσαι εξαίρεση.

Παρθένος
Αναλύεις κάθε λεπτομέρεια, κάθε γεγονότος. Ναι, το ξέρουμε πως λειτουργείς περισσότερο με την λογική και λιγότερο με το συναίσθημα, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, οι άνθρωποι θ’ αρχίσουν να σε βλέπουν σαν ένα ψυχρό ρομπότ.

Ζυγός
Σταμάτα επιτέλους να επιτρέπεις σε τοξικούς ανθρώπους να κλέβουν κομμάτια σου. Μάθε να ελέγχεις καλύτερα ποιους ανθρώπους βάζεις στην ζωή σου, επειδή δεν γίνεται να είσαι εκεί για όλους. Μερικές φορές, καλό είναι να απομακρύνεσαι.

Σκορπιός
Είσαι πολύ κλειστός απέναντι στην αγάπη. Την ίδια στιγμή, λες ότι είναι το μόνο πράγμα που θες απ’ την ζωή. Όποιο απ’ τα δύο κι αν είναι η αλήθεια, πρέπει να σταματήσεις να αντιφάσκεις.

Τοξότης
Είναι καλό που σου αρέσει να αφήνεις τα πράγματα να κυλούν φυσικά, όπως πρέπει, αλλά υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει την χαλαρότητα από την απάθεια και την μοιρολατρία. Και μερικές φορές, την προσπερνάς.

Αιγόκερως
Ρε Αιγόκερε… Μπορείς να έχεις ό,τι θες, αν το βάλεις στο μυαλό σου. Τότε γιατί επιλέγεις να είσαι συνέχεια τόσο γκρινιάρης και αρνητικός;

Υδροχόος
Το να είσαι προσεκτικός με την καρδιά σου δεν είναι το ίδιο με το να αρνείσαι στον εαυτό σου την απόλαυση του έρωτα. Και εσύ σίγουρα κάνεις το δεύτερο.

Ιχθείς
Έχεις μια τόσο όμορφη και μοναδική προσωπικότητα, άρα γιατί αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να την αλλάζεις, για να ταιριάζει με τις παρέες και με τους συντρόφους σου; Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, και όσοι είναι να σε δεχτούν… θα σε δεχτούν για αυτό που είσαι!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v