Σημάδια ότι σε κερατώνει, βάσει του ζωδίου του

Αν έχεις φρικάρει και υποπτεύεσαι ότι σε απατάει, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από το ζώδιό του. Θα σου πει ό,τι χρειάζεσαι να μάθεις…
Σημάδια ότι σε κερατώνει, βάσει του ζωδίου του
Μπορούν, άραγε, τα άστρα να μας δείξουν πληροφορίες που όσο κι αν ψάχνεις, δεν πρόκειται να βρεις; Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούν, και αν τον τελευταίο καιρό σε έχουν φάει οι υποψίες ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στη σχέση σας, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι το… ζώδιό του. Και να κοιτάξεις για τις παρακάτω συμπεριφορές…

Κριός
Αν περνάει ακόμα περισσότερο καιρό πάνω από το κινητό του απ’ ό,τι συνήθως, τότε σίγουρα κάτι ύποπτο συμβαίνει…

Ταύρος
Μήπως άρχισε τελευταία να κάνει σχέδια που δεν περιλαμβάνουν εσένα; Οι Ταύροι γενικά είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τα πάντα με τους συντρόφους τους, κι αν το κάνει αυτό, ίσως ήρθε η ώρα να χτυπήσεις συναγερμό.

Δίδυμοι
Για τους Διδύμους, είναι πολύ απλό να καταλάβεις αν κάποιο άλλο άτομο του έχει πάρει το μυαλό. Θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από εσένα, και θα περνάει όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σου.

Καρκίνος
Αν κερατώνει, ένας Καρκίνος θα σε κάνει όλο και λιγότερο προτεραιότητα στην ζωή του. Και, εφόσον μιλάμε για Καρκίνο, θα το καταλάβεις αν σταματήσεις να είσαι προτεραιότητα.

Λέων
Ευτυχώς (για την ψυχική σου ηρεμία, όχι για την σχέση σου), οι Λέοντες δεν γουστάρουν να κρύβονται. Το πιο πιθανό είναι να σου το φέρει διακριτικά και να σου ζητήσει να κάνετε ένα διάλειμμα.

Παρθένος
Αυτό το ζώδιο έχει γενικά την φήμη ότι είναι κάπως ψυχρό, αλλά θα μεταμορφωθεί σε παγοκολόνα. Δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα, κάτι δεν πάει καλά.

Ζυγός
Αν ένας Ζυγός σταματήσει να μιλάει για το μέλλον (σας), τότε έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται, και πιθανότατα έχει ήδη προχωρήσει στον επόμενό του στόχο…

Σκορπιός
Όχι. Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Συγγνώμη που σου το λέμε έτσι, αλλά οι Σκορπιοί ξέρουν να κρύβουν τα ίχνη τους.

Τοξότης
Κανόνισε ταξίδι; Φυσιολογικό. Κανόνισε ταξίδι χωρίς καν να σου προτείνει να πας μαζί του; Πολύ ύποπτο.

Αιγόκερως
Δυστυχώς, οι Αιγόκεροι μπορούν να συναγωνιστούν τους Σκορπιούς στο πόσο προσεκτικοί είναι με τα μυστικά τους. Συνεπώς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις ευθέως.

Υδροχόος
Ξαφνικά, δεν θα έχει χρόνο για να βρίσκεστε, και θα σου παρουσιάζει πάντα τις πιο χαζές δικαιολογίες. Και, όχι, μην πιστεύεις κάθε σουρεάλ ιστορία που θα σου πει, απλά και μόνο επειδή είναι Υδροχόος.

Ιχθείς
Θα αρχίσει σιγά-σιγά να μην θέλει να βγαίνετε. Θα αποφεύγει ορισμένα μέρη που συχνάζατε παλιά, και θα κλειστεί (ακόμα περισσότερο) στον εαυτό του. Μάλλον κάτι συμβαίνει και φέρεται τόσο παράξενα…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v