Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με κάθε ζώδιο;

Μπήκαμε επίσημα στην εποχή του Σκορπιού. Και ήρθε η ώρα να μάθουμε με ποια ζώδια κολλάει, με ποια είναι αδερφές ψυχές—και με ποια θα σκοτωθεί.
Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με κάθε ζώδιο;
Ο Σκορπιός, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι ένα ζώδιο παθιασμένο. Περίεργο. Παρεξηγημένο. Έχει την τάση να ζει όλα του τα αισθήματα στα άκρα, και ποτέ δεν πρόκειται να κάνει μισές δουλειές στις ερωτικές του σχέσεις. Μήπως όμως κάποιες από αυτές τις σχέσεις είναι λίγο πιο εύκολο να λειτουργήσουν από τις άλλες;

Σκορπιός + Κριός
Υπάρχει έλξη. Υπάρχει σπίθα. Υπάρχει πολύ καλό σεξ. Αλλά υπάρχουν και ομηρικοί καυγάδες, καθώς και οι δυο τους θέλουν να ελέγχουν τους άλλους. Η ζήλεια του Σκορπιού και ο εγωισμός του Κριού δεν πρόκειται να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. (Αλλά, ξαναλέμε, εκπληκτικό σεξ.)

Σκορπιός + Ταύρος
Λατρεύονται. Χρειάζεται λίγη υπομονή, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να εξομαλυνθούν οι (όχι και τόσο σημαντικές) διαφορές τους, και σύντομα θα καταλάβουν ότι οι χαρακτήρες τους αλληλοσυμπληρώνονται με τον πιο ωραίο τρόπο. Επίσης, καλό σεξ. Βασικά, αυτό είναι ένα κείμενο για τον Σκορπιό. Εκτός κι αν πούμε ξεκάθαρα τις λέξεις “κακό σεξ”, το σεξ λογικά θα είναι από άλλο πλανήτη.

Σκορπιός + Δίδυμοι
Η τάση των Διδύμων να χάνονται μερικές φορές στην δουλειά τους (και στον κόσμο που γνωρίζουν μέσα από την δουλειά τους) μπορεί να ενοχλήσει αρχικά τον Σκορπιό, αλλά εδώ έχουμε την εξής ευλογία: Ο Σκορπιός μπορεί να είναι εξίσου δυναμικός με έναν Δίδυμο, και οι Δίδυμοι γουστάρουν να έχουν δίπλα τους δυναμικούς ανθρώπους. Συνεπώς, αν αυτή η σχέση πάει καλά, φανταστείτε μια δυναμική Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

Σκορπιός + Καρκίνος
Δύο ζώδια του νερού. Το ένα απαιτητικό και κτητικό. Το άλλο γενναιόδωρο με κάθε του αίσθημα. Πιστεύεις ότι δεν θα πάει καλά αυτή η σχέση;

Σκορπιός + Λέων
Σκούρα τα πράγματα, επειδή εκτός από το παθιασμένο σεξ, δύσκολα θα τα βρουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Και ας μην μιλήσουμε για τις επιπέδου αρχαίας τραγωδίας σκηνές ζηλοτυπίας που θα συμβούν λόγω της κοινωνικότητας του Λέοντα. Όχι, όχι, και πάλι όχι.

Σκορπιός + Παρθένος
Να και η περίπτωση του κακού σεξ. Οι Παρθένοι με τους Σκορπιούς δύσκολα θα επικοινωνήσουν στο κρεβάτι, και – όπως και να το κάνουμε – σχέση χωρίς σεξ δεν αντέχει πολύ καιρό. Ειδικά αν είσαι Σκορπιός. 100% πιθανότητες να γίνουν κολλητοί, όμως.

Σκορπιός + Ζυγός
Ο Σκορπιός γενικά, όταν είναι σε σχέση, θέλει να έχει τον σύντροφό του δίπλα. Πολύ δίπλα. Σιαμαία δίδυμα δίπλα. Οι Ζυγοί δεν το κάνουν αυτό. Οι Ζυγοί δεν θα το κάνουν ποτέ αυτό.

Σκορπιός + Σκορπιός
Ναι. Εκατό φορές ναι. Καταλαβαίνονται. Τα βρίσκουν. Νιώθουν ο ένας τον άλλο σε κυτταρικό επίπεδο, ή έστω το αστρικό ανάλογο του κυτταρικού επιπέδου. Είναι ένα από τα σπάνια ζευγαρώματα με ίδιο ζώδιο που θα πάει τόσο καλά.

Σκορπιός + Τοξότης
Τι είπαμε πριν για την σχέση με Ζυγό; Πολλαπλασίασε το με το άπειρο, πρόσθεσε μία γερή δόση φρίκης, μερικά (φορτηγά) σπασμένα πιάτα, μώλωπες, απειλές, ένα τηλεφώνημα στο 100 που δεν έγινε ποτέ—το ‘πιασες το νόημα.

Σκορπιός + Αιγόκερως
Αυτή η κτητικότητα του Σκορπιού που μπορεί να φρικάρει και τον μεγαλύτερο σχεσάκια, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ασφαλές για έναν Αιγόκερω. Δεν θα καυγαδίζουν, επειδή ο Αιγόκερως και τα χατίρια θα τα κάνει, και – αν χρειαστεί – θα πατήσει πόδι, αλλά πάντα με σεβασμό… Μπορεί να πάνε και για γάμο.

Σκορπιός + Υδροχόος
Θα μπορούσε. Αν υπήρχε κατανόηση, επικοινωνία, μοίρασμα συναισθημάτων, διάθεση να περνάνε πολύ χρόνο μαζί για να μάθουν ο ένας τον άλλον απ’ έξω και ανακατωτά· και, όπως ξέρουμε, όλα αυτά είναι πράγματα που προκαλούν στον Υδροχόο αναφυλαξία.

Σκορπιός + Ιχθείς
Εδώ δες ένα παράδοξο: Η σχέση θα ξεκινήσει με πυροτεχνήματα. Άγριο, βίαιο σεξ, αλλά και εξίσου άγρια αγάπη. Μετά από λίγο καιρό… θα σκάσουν νέα πυροτεχνήματα. Δεν ξέρουμε πώς το κάνουν, αλλά το κάνουν. Αυτά τα δύο ζώδια είναι φτιαγμένο το ένα για το άλλο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v