Πώς μαλώνουν τα ζώδια;

Όλοι μαλώνουμε διαφορετικά. Αλλά τα άστρα έχουν να μας δώσουν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες…
Πώς μαλώνουν τα ζώδια;
Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να μαλώνει. Άλλοι στήνουν υπερπαραγωγές, με φωνές και χαλασμό και σπασμένα πιάτα στο πάτωμα. Άλλοι χαμογελούν μοχθηρά και σχεδιάζουν την καταστροφή σου, όσο εσύ σπας τα πιάτα. Τι μπορεί να μας διδάξει, λοιπόν, η αστρολογία για όλο αυτό;

Κριός
Οι Κριοί μαλώνουν με την λογική, και όχι με το συναίσθημα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως, για να φτάσουν στο σημείο να μαλώσουν, πρέπει να είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους και για τα επιχειρήματά τους, που δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου.

Ταύρος
Ένας θυμωμένος Ταύρος μοιάζει με έναν… Ταύρο που απλά περνάει μια φυσιολογική μέρα. Είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν την οργή τους—από ‘σένα, τουλάχιστον. Οι φίλοι τους έχουν ενημερωθεί για τα πάντα, και αυτή τη στιγμή σε κράζουν πίσω απ’ την πλάτη σου.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι σιχαίνονται τους καυγάδες, άρα ξέρεις πως για να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο, κάτι έκανες πολύ λάθος. Ενώ σε γενικές γραμμές είναι φιλήσυχο ζώδιο, όταν θυμώσουν μπορεί να αντιδράσουν απροσδόκητα βίαια.

Καρκίνος
Θα πάρει τα λόγια σου, θα τα φουσκώσει, και μετά θα πληγωθεί και θα υποχωρήσει. Είναι πρακτικά αδύνατο να μαλώσεις με έναν Καρκίνο, επειδή το μάλωμα συνεπάγεται και αντεπίθεση. Δεν πρόκειται να την βρεις από αυτό το ζώδιο, που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Λέων
Αν πειράξεις έναν Λέοντα (ή έναν άνθρωπο που αγαπάει), κάνε την προσευχή σου. Είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις να βάλεις αυτό το ζώδιο να μαλώσει, και θα σου επιτεθεί με ό,τι έχει και δεν έχει. Και θα σε κατατροπώσει.

Παρθένος
Ο ορισμός του passive-aggressive καυγά. Θα ακούσουν ό,τι έχεις να πεις. Θα κουνήσουν το κεφάλι καταφατικά. Θα αλλάξουν το θέμα. Θα σε χτυπήσουν εκεί που πονάς, αλλά όχι με τρόπο που θα καταλάβεις αμέσως. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο για μικροπρέπεια… γι’ αυτό την καταπολεμούν με ακόμα περισσότερη μικροπρέπεια. Ναι, στο μυαλό τους βγάζει νόημα.

Ζυγός
…Έχεις δει ποτέ Ζυγό να μαλώνει για οτιδήποτε; Ναι, ούτε εμείς.

Σκορπιός
Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι από το να αρχίσεις να μαλώνεις με έναν Σκορπιό, είναι καλύτερο να αλλάξεις πόλη και όνομα. Είναι ίσως το πιο εκδικητικό ζώδιο από όλα, και δεν πρόκειται να σταματήσει να σου κάνει μικρές, συστηματικές επιθέσεις, μέχρι να καταφέρει να σε σπάσει. Τα ακόμα χειρότερα νέα; Είναι και απ’ τα ζώδια που πληγώνονται πολύ εύκολα.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι πολύ καλοί στο να παρουσιάζουν επιχειρήματα και να κάνουν έντονες συζητήσεις, αλλά δεν μαλώνουν ακριβώς. Δεν θέλουν να μαλώσουν, επειδή αυτό πάει ενάντια στη φύση τους. Οπότε, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να αγνοήσουν το πρόβλημα, εκτός κι αν τους τραβήξεις πραγματικά την προσοχή—αυτό το αφήνουμε στην κρίση σου.

Αιγόκερως
Ο μόνος τρόπος να θυμώσεις αυτό το ζώδιο τόσο πολύ, που να καταλήξει σε καυγά, είναι να σπάσεις κάποιον κανόνα που έχετε θέσει στην σχέση σας. Οι Αιγόκεροι έχουν ανάγκη να υπάρχουν απαράβατοι κανόνες που ορίζουν την ζωή τους, είναι ο τρόπος τους να λειτουργούν. Συνεπώς, το να πας αντίθετα σε αυτό, είναι κάτι που θα εκλάβουν ως προσωπική επίθεση. Και μετά γίνονται σκληροί.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δεν μαλώνουν. Στην καλύτερη να κάνουν κάποιο passive-aggressive σχόλιο, και στην χειρότερη να βγάλουν τον πόνο τους στα social media. Πάντως, ακόμα κι αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και ο καυγάς είναι αναπόφευκτος, θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο να τα βρείτε και να επιστρέψετε στα φυσιολογικά.

Ιχθείς
Εύκολα πράγματα: Κλαίνε, κατηγορούν και προχωρούν. Οι Ιχθείς δεν τα μπλέκουν και τόσο τα πράγματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v