Τι θα φέρει το υπόλοιπο 2017 για τα ζώδια;

Τέσσερις μήνες έχουν μείνει για να τελειώσει το 2017, και εμείς βρήκαμε τι θα φέρουν αυτοί οι μήνες για τα ζώδια!
Τι θα φέρει το υπόλοιπο 2017 για τα ζώδια;
Σε τέσσερις μήνες μπορούν να γίνουν πολλά. “Πόσα πολλά;” σε ακούμε να ρωτάς. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις…

Κριός
Η σχέση σου φαίνεται να περνάει κρίση το τελευταίο διάστημα, και ένα κομμάτι σου θέλει να ξεφύγει, αλλά ένα άλλο κομμάτι σου φοβάται να κάνει το μεγάλο βήμα. Μην βιαστείς, όμως. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αρκεί να θυμάσαι ότι αξίζεις τα καλύτερα.

Ταύρος
Τελευταία νιώθεις κάπως μπερδεμένος. Δεν ξέρεις πού βαδίζεις, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ακολούθα αυτά τα… ασαφή βήματα, και μην φοβάσαι την αποτυχία. Η αβεβαιότητα πάντα οδηγεί στις μεγαλύτερες ανακαλύψεις…

Δίδυμος
Έχεις βιώσει πολλές αλλαγές μέσα στο 2017, κάποιες κακές, αλλά οι περισσότερες καλές. Και σύντομα θα δεις ότι όλες αυτές οι αλλαγές σε προετοίμαζαν για κάτι πολύ μεγάλο, και πολύ θετικό.

Καρκίνος
Έχεις βασανιστεί λίγο από το 2017 (όλοι μας, για να είμαστε ειλικρινείς), αλλά τα πράγματα θα φτιάξουν. Μάλιστα, θα φτιάξουν τόσο πολύ, που μπορεί αυτή η χρονιά να καταλήξει να είναι από τις καλύτερές σου.

Λέων
Οι σχέσεις σου σε έχουν μπερδέψει φέτος, και δεν ξέρεις πού πατάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην αλλάξεις, και να σταματήσεις να καθορίζεις την αξία σου από το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Στήριξε τον εαυτό σου, και μην φοβάσαι τίποτα.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάει αρκετά καλά τελευταία, αν και σε τρομάζουν λιγάκι οι αλλαγές. Θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να συνηθίσεις 100%, αλλά πριν καν το καταλάβεις, όλοι θα γνωρίζουν την αξία σου.

Ζυγός
Πρόσεξε τον εαυτό σου. Οργάνωσε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου και, το πιο σημαντικό, σταμάτα να ψάχνεις επιβεβαίωση από άλλους ανθρώπους. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να μάθεις να απολαμβάνεις τις στιγμές που είσαι μόνος σου.

Σκορπιός
Θα γνωρίσεις κάποιο άτομο στους επόμενους μήνες με το οποίο θα ταιριάξεις πάρα πολύ. Θα σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο, και θα νιώθεις σαν να γνωρίζεστε χρόνια ολόκληρα. Αυτό το άτομο θα σε κάνει να θες να βγεις απ’ το καβούκι σου.

Τοξότης
Πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις άτομα που έχουν φύγει από την ζωή σου να επιστρέψουν. Δεν πρόκειται να το κάνεις, και απλά σπαταλάς χρόνο που θα μπορούσες να καταφέρεις μεγάλα πράγματα. Έχεις τις ιδέες. Έχεις τα μέσα. Σταμάτα να κρεμιέσαι από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται.

Αιγόκερως
Τα ερωτικά σου ήταν πολύ καλά φέτος, αλλά τώρα ανησυχείς τι θα γίνει στο μέλλον. Ήρθε η ώρα να κάνεις μερικές σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σου: είσαι έτοιμος για κάτι πιο σοβαρό;

Υδροχόος
Το παρελθόν σου θα επιστρέψει να σε στοιχειώσει. Όχι αναγκαστικά το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να είναι και φίλοι με τους οποίους σταμάτησες να μιλάς. Μην τους επιτρέψεις να μειώσουν τα κατορθώματά σου. Όποιος κολλάει στο παρελθόν σου και το χρησιμοποιεί εναντίον σου, δεν αξίζει μια θέση στη ζωή σου.

Ιχθείς
Μέχρι να τελειώσει η χρονιά, θα έχεις καταφέρει επιτέλους να αφήσεις το παρελθόν σου πίσω, και ίσως να σε περιμένει ένας μεγάλος έρωτας. Πρόσεχε, όμως, εκείνους τους ανθρώπους που είναι… αλλεργικοί στην ευτυχία των άλλων και θέλουν να σου κάνουν κακό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v