Γιατί κουράστηκε από τις σχέσεις το κάθε ζώδιο;

Επειδή όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει “Δεν ξανακάνω σχέση”… Ας δούμε όμως και γιατί.
Γιατί κουράστηκε από τις σχέσεις το κάθε ζώδιο;
“Εγώ σχέση δεν ξανακάνω”, είπε και μετά από δυο μήνες λογικά είχε βρει καινούριο ταίρι. Ναι, όλοι μας έχουμε ξεστομίσει αυτή την ανεκδιήγητη φράση, που βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά σε βαθμό χαζομάρας από το “Εγώ δεν ξαναπίνω αλκοόλ”. Ξέρουμε ότι δεν θα το τηρήσουμε.

Γιατί όμως θα το πει ο καθένας μας;

Κριός
Ο Κριός θα τα παρατήσει, απλά και μόνο γιατί δεν μπορεί να βρει άτομο που να τον αντέχει. Οι ρυθμοί της ζωής του περιγράφονται μόνο ως μανιώδεις, και είναι δύσκολο για ένα άτομο να βρει τόση ενέργεια.

Ταύρος
Έχει πληγωθεί υπερβολικά πολλές φορές, από κάθε είδους άνθρωπο. Γιατί; Επειδή οι Ταύροι είναι δοτικοί άνθρωποι, σε βαθμό κακουργήματος, και υπάρχουν εκεί έξω πάρα πολλοί επιτήδειοι…

Δίδυμοι
Τα παρατάνε γιατί την μια στιγμή αποφασίζουν ότι δεν αξίζει τον κόπο ο έρωτας. Την επόμενη στιγμή, νιώθουν μοναξιά. Μετά, το ξανασκέφτονται. Και κάπως έτσι πάει η ζωή του Διδύμου.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος λογικά τα παρατάει όταν συνειδητοποιεί ότι το άτομο με το οποίο είναι κολλημένος εδώ και δέκα χρόνια δεν πρόκειται να του δώσει την σημασία που θέλει. Οι Καρκίνοι απογοητεύονται πολύ άσχημα…

Λέων
Δεν χρειάζεται πάντα να έχει έρωτα στην ζωή του. Τα παρατάει από επιλογή, όταν νιώσει ότι ο εαυτός του χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και αγάπη.

Παρθένος
Τα παρατάει επειδή είναι τόσο προσεκτικός με τα άτομα που αφήνει να τον πλησιάσουν, που μετά από λίγο καιρό τα standards του γίνονται βουνό—και κανείς δεν πρόκειται να το σκαρφαλώσει.

Ζυγός
Ο Ζυγός φοβάται συνεχώς ότι η αγάπη που θα δώσει δεν θα γυρίσει πίσω ποτέ. Και, επειδή είναι και λίγο αυτοκαταστροφικός, οι επιλογές του πολλές φορές επιβεβαιώνουν αυτόν τον φόβο…

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα τα παρατήσει όλα επειδή ποτέ δεν πρόκειται να νιώσει ότι γνώρισε άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα. Και, όχι, μην σπαταλήσεις χρόνο λέγοντάς του ότι η εμπιστοσύνη χτίζεται με τον καιρό…

Τοξότης
Ο Τοξότης μερικές φορές χάνει την μπάλα με τα πράγματα που θέλει να κάνει—οι σχέσεις είναι μέσα σε αυτά, αλλά δεν θέλει να χάσει και την πιο περιπετειώδη πλευρά του. Οπότε, όταν ένας Τοξότης θέλει να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, ο έρωτας περνάει στο παρασκήνιο.

Αιγόκερως
Δυο λέξεις: Δεν προλαβαίνει!

Υδροχόος
Αυτό το ζώδιο σκέφτεται πρακτικά: Για να έρθει ο έρωτας, χρειάζεται γνωριμία, και κουβέντα, και να μοιράζεται αισθήματα… Και, ναι, αυτά δεν είναι πράγματα που ο Υδροχόος θέλει να κάνει συχνά. Προτιμά να είναι μόνος με τις σκέψεις του.

Ιχθείς
Θα πουν αντίο στην αγάπη, επειδή δεν αντέχουν άλλο τους κανόνες που υπάρχουν σήμερα. Όλο αυτό το online παιχνίδι που πρέπει να προηγηθεί δεν είναι καθόλου του στυλ του. Ξέρει πολύ καλά τι ψάχνει σε έναν σύντροφο, και αν δεν μπορεί να το βρει, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι μέτριο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v