Πώς θα περάσουν τα ζώδια το καλοκαίρι;

Τι θα κάνουν τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι; Ποιος θα κάνει τις πιο σούπερ διακοπές, και ποιος θα ξεροσταλιάζει στην πόλη;
Πώς θα περάσουν τα ζώδια το καλοκαίρι;
Ναι, το ξέρουμε. Όλοι έχουμε ανάγκη διακοπές. Θα καταφέρουμε όμως να τις κάνουμε; Πώς θα περάσουν άραγε τα ζώδια το καλοκαίρι τους; Ποιος θα κάνει διακοπάρες, και ποιος θα μείνει στην πόλη να ξεροσταλιάζει μόνος του;

Κριός
Για τον Κριό μιλάμε, άρα το πιο λογικό είναι να διαλέξει κάτι εντελώς extreme και πρωτόγνωρο για τις διακοπές του. Για να προετοιμαστεί, θα αλλάξει τα μαλλιά του, θα ψωνίσει νέα αξεσουάρ για την παραλία, και μετά θα θυμηθεί ότι δεν έχει λεφτά για πολυτελείς διακοπές, άρα θα την βγάλει στο χωριό.

Ταύρος
Θέλει να ζήσει κάτι γκράντε, αλλά είναι και λιγάκι τσιγκούνης με τα λεφτά, άρα ο Ταύρος θα προσπαθήσει να βρει την μέση οδό ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο. Οπότε θα παραμείνει στην πόλη, δουλεύοντας σαν το σκυλί, και τα σαββατοκύριακα θα γυρίσει με τα πόδια κάθε βουνό και δάσος σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο λατρεύει την αλλαγή, και ευτυχώς μπορεί να ανταπεξέλθει και με κάτι λιγότερο δραστικό από ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της υδρόγειου. Που σημαίνει ότι απλά θα κλείσει το πιο φτηνό εισιτήριο που θα βρει για εξωτερικό.

Καρκίνος
Η κατάρα του Κριού είναι η ευλογία του Καρκίνου. Οικογενειακά, όμορφα, γαλήνια, βουκολικά. Λογικά θα ξεχάσει το αντικουνουπικό στο σπίτι και θα μαλώσει με τον υπάλληλο στο ψιλικατζίδικο του χωριού, που το πουλάει 300% ακριβότερα.

Λέων
Ο Λέων μπορεί να μην πάει διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσει άσχημο καλοκαίρι. Θα κάνει κανονικότατες διακοπές μέσα στην πόλη—με άδεια και απ’ όλα—και θα ανακαλύψει κάθε κρυφή γωνιά. Αφού το κάνει αυτό, παρακαλείται να στείλει όλα του τα ευρήματα στην συντακτική ομάδα του in2life, επειδή το να ανακαλύπτουμε νέα μπαράκια είναι το kink μας.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι εργατικό ζώδιο. Και ανταγωνιστικό. Που σημαίνει ότι όσο εσύ (ένας μη Παρθένος) κάνεις την ζωάρα σου και δεν έχεις ούτε μια έγνοια, ο Παρθένος συνάδελφός σου γίνεται χίλια κομμάτια στο γραφείο και θα τσεπώσει εκείνο το μπόνους για να κάνει διακοπές με την ησυχία του τον Σεπτέμβρη. Deal with it.

Ζυγός
Τέλειες διακοπές σε κάποιο τέλειο μουσικό φεστιβάλ που θα γεμίσει το Instagram του με τέλεια φιλτραρισμένες φωτογραφίες. Επίσης, έχει φέρει μαζί την τέλεια νέα σχέση του, η οποία θα διαλυθεί περίπου στα μισά της τρίτης μέρας του φεστιβάλ.

Σκορπιός
Όσο όλοι εσείς οι πληβείοι τρέχετε στις Σαμοθράκες και στις Ικαρίες και είστε τόσο μποέμ, αυτό το ζώδιο θα κάτσει στο σπιτάκι του, θα απολαμβάνει την ησυχία του και λογικά θα κάνει μαραθώνιο 16 σειρές. Και δεν ντρέπεται καθόλου.

Τοξότης
Μαγιό. Βιβλία για την παραλία. Ρακέτες, επειδή αν δεν παίζει ο Τοξότης ρακέτες, ας σταματήσει να υπάρχει το άθλημα. Σκηνή, επειδή ελεύθερο κάμπινγκ. Κακοφτιαγμένος καφές, που θα τον πίνει κάθε πρωί και θα χοροπηδάει επειδή είναι ακόμα υπό την επήρεια ενθουσιασμένος με τα πάντα.

Αιγόκερως
Πρώτα, θα καθαρίσει το σπίτι. Έπειτα, θα φτιάξει βαλίτσα. Ακόμα πιο μετά, θα στείλει ένα μήνυμα στα άτομα που αγαπάει, λέγοντάς τους ότι πάει διακοπές, ότι θα περάσει όμορφα και ότι θα του λείψουν όλοι. Και προφανώς το τελευταίο δεν το εννοεί. Μην τολμήσεις να ενοχλήσεις τους Αιγόκερους που κάνουν διακοπές, ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΗΡΕΜΙΑ!

Υδροχόος
Θέλει να πάει κάπου. Για την ακρίβεια θέλει να πάει κάπου εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά είναι Υδροχόος. Το πιο πιθανό είναι να στήσει μια πλαστική πισίνα στην ταράτσα, να κάτσει μέσα για δέκα λεπτά και μετά να πάει να δει καμιά ταινία.

Ιχθείς
Όσο #θλίψη είναι αυτό το ζώδιο τον υπόλοιπο χρόνο, τόσο #περνάμε_υπέροχα γίνεται το καλοκαίρι. Είναι εντελώς άλλος άνθρωπος. Θα τον δεις και θα τον περάσεις για Κριό που φρόντισε να βάλει λεφτά στην άκρη. Και επίσης γίνεται πιο κομμάτια απ’ το ποτό από όλους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v