ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ερμής (και άλλοι 3 πλανήτες) ανάδρομοι: Τι συμβαίνει;

Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής. Και ο Κρόνος. Και ο Πλούτωνας. Και η Αφροδίτη. Και καλό κουράγιο.

Ερμής (και άλλοι 3 πλανήτες) ανάδρομοι: Τι συμβαίνει;

Κι εκεί που λέγαμε ότι ήρθε η άνοιξη, ανθίζει η φύση, όλα τριγύρω είναι όμορφα και αγνά, έρχεται ο Ερμής στις 9 Απριλίου και γυρίζει ανάδρομος. Και δεν είναι μόνο αυτός…

Ξέρουμε πως όταν αυτός ο πλανήτης είναι ανάδρομος, η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων γίνεται περίεργη. Ότι οι παρεξηγήσεις ξεκινούν για ψύλλου πήδημα. Και, για να τρίψουμε λίγο περισσότερο αλάτι στην πληγή, θα κρατήσει έναν μήνα.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει και με τους άλλους πλανήτες που είναι ανάδρομοι αυτή τη στιγμή. Πρόκειται να μας καταστρέψουν κι εκείνοι την ζωή;

Κρόνος
(6 Απριλίου – 25 Αυγούστου)
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος μόνο μία φορά τον χρόνο, και αυτό θα ήταν καθησυχαστικό, αν δεν είχε να φέρει πολλές, κακές αλλαγές—και αν δεν διαρκούσε τόσο πολύ. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που έχει να κάνει με την πειθαρχία, και εφόσον είναι ανάδρομος, δεν θα νιώθουμε πως έχουμε καθόλου απ’ αυτήν. Όλα θα μας ενοχλούν, ακόμα και τα πιο μικρά και ασήμαντα. Στην θετική πλευρά, όμως, αυτή η δυσκολία που θα αντιμετωπίζουμε να φέρουμε εις πέρας τα διάφορα projects μας, θα μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, και να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας… και ίσως εν τέλει να προκύψει κάτι καλό; Ελπίζουμε.

Αφροδίτη
(6 Μαρτίου – 15 Απριλίου)
Η Αφροδίτη, όταν είναι ανάδρομη, μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές. Ίσως το πρίσμα μέσα απ’ το οποίο τις παρατηρούμε να μην είναι τόσο όμορφο, μα οι αλλαγές που θα φέρει είναι για καλό. Μας κάνει να αναθεωρούμε μερικά πράγματα για τις σχέσεις μας, είτε φιλικές, είτε ερωτικές, και μας βοηθάει να… ξεσκαρτάρουμε τα τοξικά άτομα που βρίσκονται γύρω μας.

Πλούτωνας
(20 Απριλίου – 28 Σεπτεμβρίου)
Αυτός ο πλανήτης (που είναι ξανά επίσημα πλανήτης, αν και εμείς δεν αμφιβάλλαμε ποτέ) μπορεί να μας κάνει λίγο παρανοϊκούς όταν είναι ανάδρομος. Οι πράξεις και τα λόγια των άλλων θα περνούν από ένα φίλτρο στο κεφάλι μας, θα αναλύονται. Βέβαια, εμείς επιλέγουμε να είμαστε αισιόδοξοι: Αυτή η καχυποψία που μας φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πράγματα που συμβαίνουν κάτω απ’ την μύτη μας, και να αναλάβουμε δράση. Αρκεί να μην αφεθούμε εντελώς στις παρανοϊκές σκέψεις, εντάξει;

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY