Τι δώρο προτιμά το κάθε ζώδιο

Σε γενέθλια, επετείους και γιορτές, βρείτε το ιδανικό δώρο που πρέπει να κάνετε σε οποιονδήποτε, με βάση το ζώδιο του.
Τι δώρο προτιμά το κάθε ζώδιο
Τι δώρο θα πάρεις σε ένα συναισθηματικό Καρκινάκι και τι θα εκτιμήσει ένας φιλήδονος Ταύρος; Πώς να βρεις τα κουμπιά ενός απρόβλεπτου Υδροχόου και πώς θα συγκινήσεις έναν πρακτικό Παρθένο; Βρίσκουμε τις «αδυναμίες» κάθε ζωδίου, για να μπορέσεις να διαλέξεις το ιδανικό δώρο για καθένα από αυτά, όταν χρειαστεί.

Κριός
Ένας Κριός πάντα ενδιαφέρεται για το σώμα του και την εμφάνισή του, επομένως μια συνδρομή στο γυμναστήριο, εισιτήρια για μια αθλητική δραστηριότητα ή έναν αγώνα ή και ρούχα είναι καλή λύση γι’ αυτούς. Στους Κριούς αρέσει ιδιαίτερα το κόκκινο χρώμα, γι’ αυτό αν επιλέξετε να τους δωρίσετε ρούχο, κινηθείτε σε αυτές τις αποχρώσεις.

Ταύρος
Ζώδιο των γήινων απολαύσεων, ο Ταύρος θα ικανοποιηθεί με ένα κουτί ιδιαίτερα σοκολατάκια ή κάποιο αξεσουάρ με μια δόση πολυτέλειας. Θυμηθείτε: Για τους Ταύρους δεν μετρά η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Ως λάτρεις της καλής ζωής, θα προτιμήσουν ένα μικρό μπουκαλάκι ακριβό άρωμα για παράδειγμα, παρά ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος δώρο. Επίσης, δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι με δωροκάρτες, καθώς τους αρέσει να επιλέγουν οι ίδιοι τα δώρα τους.

Δίδυμοι
Από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά των Διδύμων είναι η intellectual φύση τους και η ανάγκη τους να είναι καλοί οικοδεσπότες. Με αυτά τα δεδομένα, δεν θα χάσετε αν τους κάνετε δώρο ένα καλό βιβλίο ή, από την άλλη, κάποια χρηστικά σετ σερβιρίσματος, αξεσουάρ για κοκτέιλ ή κρασί κ.ο.κ.

Καρκίνος
Συναισθηματικοί και ρομαντικοί, οι Καρκίνοι θέλουν τα δώρα που τους κάνουν να είναι εξατομικευμένα και να δείχνουν ότι βάλατε σκέψη. Επομένως, θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή, να μελετήσετε τον Καρκίνο που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε κάτι που ανταποκρίνεται στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά του. Αν δεν τον γνωρίζετε καλά, επιλέξτε κάτι σε υγρό, που είναι το στοιχείο τους: Άρωμα ή κρασί είναι σίγουρες λύσεις.

Λέων
Η ωραιοπάθεια ενός Λέοντα θα ικανοποιηθεί αν του δωρίσετε καλλυντικά, αξεσουάρ για τα μαλλιά ή το σώμα του, εσώρουχα ή και κοσμήματα. Του αρέσει όμως ιδιαίτερα και το θέαμα, επομένως θα είστε «ασφαλείς» με εισιτήρια για μια καλή παράσταση.

Παρθένος
Ιδιαίτερα πρακτικά πνεύματα, οι Παρθένοι δεν συμπαθούν τα «διεκπεραιωτικά» δωράκια και τα διακοσμητικά που θα πιάσουν σκόνη σε κάποιο ντουλάπι. Καλλυντικά για την περιποίησή του, gadgets για το σπίτι ή το κινητό, ένα ρολόι ή απλώς γλυκά θα τον ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ζυγός
Στον Ζυγό αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, επομένως θα ευχαριστηθεί αληθινά ένα νέο άλμπουμ από κάποιον αγαπημένο του καλλιτέχνη ή εισιτήρια για συναυλία. Εναλλακτικά, επιλέξτε δώρα που ανταποκρίνονται στην ισορροπία που έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του: Ζεν δωράκια όπως αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια ή συνεδρίες yoga και μασάζ είναι πολύ καλές ιδέες.

Σκορπιός
Καλλιτεχνικοί και μυστηριώδεις, οι Σκορπιοί θα εκτιμήσουν ένα καλό αστυνομικό μυθιστόρημα, μια συλλογή DVD με θρίλερ ή και αξεσουάρ-ρούχα ιδιαίτερα «δραματικά», όπως ένα καπέλο, στιλάτα γυαλιά ή ιδιαίτερα φουλάρια και κασκόλ.

Τοξότης
Λάτρεις της περιπέτειας και των εκπλήξεων, οι Τοξότες θα ενθουσιαστούν με δώρα που έχουν να κάνουν με δράση, όπως εισιτήρια για ταξίδια, εξοπλισμό για camping ή πεζοπορία, μια φωτογραφική μηχανή ή ένα ταξιδιωτικό σημειωματάριο. Επιπλέον, αγαπούν ιδιαίτερα τα ζώα, επομένως αν έχουν κατοικίδιο, θα εκτιμήσουν ένα δώρο που σχετίζεται με το ζωάκι τους.

Αιγόκερως
Ως ζώδιο που θέτει πρώτη του προτεραιότητα την επαγγελματική του ζωή, ο Αιγόκερως θα προτιμήσει δώρα που του ανεβάζουν το «στάτους» της καριέρας του, όπως ένα στιλάτο παλτό, ένα σακάκι, μια γραβάτα, μία δερμάτινη τσάντα κ.ο.κ.

Υδροχόος
Από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια, οι Υδροχόοι είναι «δύσκολες» περιπτώσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλουν κάθε στιγμή. Τα τεχνολογικά gadget είναι μια καλή all time classic λύση, ενώ αν θέλετε να ρισκάρετε για να τους ενθουσιάσετε, ποντάρετε σε εκκεντρικά ρούχα ή αξεσουάρ. Μπορείτε επίσης να τους κάνετε δώρα εμπειρίας που περικλείουν και εσάς, καθώς οι Υδροχόοι λατρεύουν να δένονται και να περνούν χρόνο με τους φίλους τους.

Ιχθείς
Βασική έγνοια ενός ψαριού είναι να ξεφύγει από την σκληρή πραγματικότητα. Γι’ αυτό δεν θα πει «όχι» σε ένα μπουκάλι σαμπάνιας, ένα καλό βιβλίο φαντασίας, ένα καλλιτεχνικό δώρο όπως π.χ. σεμινάριο ζωγραφικής ή ένα σετ αφρόλουτρου. Όπως και να το κάνουμε άλλωστε, μιλάμε για ένα κατ’ εξοχήν ζώδιο του νερού.

Πηγή 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v