Αυτά που τα ζώδια δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Ποια είναι τα κρυφά μυστικά που τα ζώδια δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν ότι τα βασανίζουν;
Αυτά που τα ζώδια δεν θα παραδεχτούν ποτέ
Σίγουρα όλοι μας έχουμε μέσα μας μερικές αλήθειες που δύσκολα θα παραδεχτούμε φωναχτά. Είναι μερικά πράγματα – ειδικά όσα έχουν να κάνουν με τα αισθήματά μας και με τον χαρακτήρα μας – που επιλέγουμε να μην σχολιάζουμε, να μην αντιμετωπίζουμε. Και ξέρουμε τι είναι αυτό που βασανίζει το κάθε ζώδιο…

Κριός
Ποτέ δεν πρόκειται να ακούσεις έναν Κριό να παραδέχεται ότι υπάρχουν στιγμές που όχι απλά χάνει τον έλεγχο, αλλά και ότι του αρέσει—επειδή αυτό θα τον κάνει να φανεί αδύναμος και ευάλωτος.

Ταύρος
Ποτέ, ποτέ, μα ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος. Θα προτιμήσει να απομακρυνθεί από μία κατάσταση – ή ένα άτομο – χωρίς εξηγήσεις, παρά να απολογηθεί για κάτι.

Δίδυμοι
Κατά βάθος ξέρει ότι δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος στον κόσμο, και ότι οι μισές από τις υποσχέσεις του δεν πρόκειται να εκπληρωθούν. Αλλά δεν το άκουσες από αυτόν.

Καρκίνος
Όλοι ξέρουμε πως είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Αλλά αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι πόσο πραγματικά ευαίσθητοι είναι, επειδή κρατούν τόσα πολλά αισθήματα (και ειδικά τα αρνητικά) μέσα τους.

Λέων
Κάθε φορά που ένας Λέοντας δίνει κουράγιο σε κάποιο άτομο που αγαπάει, στο τέλος της ημέρας νιώθει ενοχές. Ενοχές για το γεγονός ότι τον ενοχλεί που υποστηρίζει άλλους, και αυτοί οι άλλοι κάποια στιγμή ίσως τον ξεπεράσουν.

Παρθένος
Ο Παρθένος ποτέ δεν θα παραδεχτεί ότι μερικές φορές θέλει να πετάξει όλο τον έλεγχο και την τάξη από πάνω του και να δει πώς είναι τα πράγματα από την οπτική γωνία κάποιου που δεν θέλει/πρέπει να είναι τόσο φαινομενικά τέλειος όλη την ώρα.

Ζυγός
Έχεις ακούσει ποτέ Ζυγό να παραδέχεται ότι χρειάζεται βοήθεια; Όχι. Και δεν πρόκειται.

Σκορπιός
Σίγουρα, πλέον γνωρίζουμε καλύτερα πως οι Σκορπιοί δεν είναι ο διάβολος προσωποποιημένος, αλλά ένα κομμάτι του είναι σίγουρα. Και το ξέρει, αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική και σεξουαλική του ζωή.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορεί να μοιάζουν γεμάτοι αισιοδοξία και να μην δίνουν πολλή σημασία στα κακά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή τους, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή τους η συμπεριφορά οδηγεί αρκετούς ανθρώπους να τους υποτιμούν. Και απλά σφίγγουν τα δόντια και συνεχίζουν.

Αιγόκερως
Είναι μόνοι; Ναι. Σκοπεύουν να το αναγνωρίσουν; Για όνομα του θεού, ποτέ.

Υδροχόος
Η ζωή των Υδροχόων αποτελείται από δύο πράγματα: Από το να παραδέχονται όλα τους τα λάθη (ακόμα κι αυτά που δεν έκαναν ποτέ) και από το να λένε ψέματα ότι δεν μετανιώνουν τίποτα.

Ιχθείς
Δεν είναι σπάνιο να δεις άτομα που βρίσκονταν κοντά σε Ιχθείς να απομακρύνονται, επειδή οι Ιχθείς δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι να συμβιώσεις μαζί τους. Είναι αρκετά δραματικοί, αλλά δεν θα αναλάβουν την ευθύνη για αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v