Οι φράσεις που θα πληγώσουν το κάθε ζώδιο

Οι παρακάτω φράσεις είναι ικανές να ρίξουν το κάθε ζώδιο σε κατάθλιψη… και γι’ αυτό πρέπει να μην τις ξεστομίσεις ποτέ.
Οι φράσεις που θα πληγώσουν το κάθε ζώδιο
Όλοι έχουμε το ευαίσθητο σημείο μας. Και όλοι έχουμε εκείνα τα πράγματα που, αν τα ακούσουμε, είναι ικανά να μας χαλάσουν όλη την ημέρα. Κι εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι φράσεις αυτές για το κάθε ζώδιο. Διαβάστε προσεκτικά, λοιπόν, επειδή οι άνθρωποι που έχετε στην ζωή σας αξίζουν κατανόηση και υποστήριξη…

Κριός: Χαλάρωσε λίγο…
Όχι, ο Κριός δεν πρόκειται να χαλαρώσει. Αυτή είναι η φύση του. Παθιάζεται εύκολα, είναι γεννημένος ηγέτης και δεν ξέρει να σταματά. Και κάθε φορά που του λες να χαλαρώσει, σκοτώνεις ένα μικρό κομμάτι απ’ την ψυχή του.

Ταύρος: Δεν το κάνεις σωστά
Οι Ταύροι τα δίνουν όλα στις σχέσεις τους. Ναι, είναι άνθρωποι και θα κάνουν λάθη, αλλά η περηφάνια τους πληγώνεται πάρα πολύ εύκολα σε σχέση με τους άλλους. Ακόμα, λοιπόν, κι αν ένας Ταύρος κάνει λάθος, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις πώς μπορείς να βοηθήσεις. Κρίνε λιγότερο και φέρσου σαν σωστός σύντροφος.

Δίδυμοι: Χαζός είσαι;
Τίποτα δεν θα πληγώσει έναν Δίδυμο περισσότερο απ’ το να του θίξεις την ευφυΐα του. Οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι και διασκεδαστικοί άνθρωποι της παρέας—και μερικές φορές μπορεί να μην είναι, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι με μια τέτοια προσβολή.

Καρκίνος: Πολλά ζητάς
Οι Καρκίνοι χρειάζονται πολύ καιρό για να εμπιστευθούν τους ανθρώπους. Και εννοούμε πολύ. Όταν, λοιπόν, γυρνάς και τους κατηγορείς ότι ζητάνε περισσότερα από όσα δίνουν, είναι σαν να τους μαχαιρώνεις στην καρδιά. Και είναι τεράστιο ψέμα, άλλωστε, όλοι ξέρουμε πόσο δοτικοί είναι με τους ανθρώπους που αγαπούν.

Λέων: Εντάξει, καλός είσαι
Αν έχεις Λέοντα στην ζωή σου, ξέρεις ότι η εμφάνισή του χρειάζεται ολόκληρη ιεροτελεστία για να τελειοποιηθεί. Και πρέπει να σέβεσαι αυτή την ιεροτελεστία, αλλιώς μετά θα έχεις να κάνεις με έναν πολύ πληγωμένο Λέοντα, που θα αρνείται ακόμα και να σε κοιτάξει.

Παρθένος: Γιατί δεν είσαι πιο…;
Πιο καλός, πιο αστείος, πιο χαλαρός, πιο οτιδήποτε. Ο Παρθένος είναι ο εαυτός του, και αν δεν μπορείς να το αποδεχθείς αυτό, δεν έχεις καμία δουλειά να ζεις μαζί του. Αυτό το ζώδιο δεν αλλάζει για κανέναν.

Ζυγός: Είσαι σαν την μάνα σου/τον πατέρα σου
Επίσης γνωστό ως “Ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις έναν Ζυγό να μην σου ξαναμιλήσει ποτέ, και ίσως να στρέψει όλο τον (τεράστιο) κοινωνικό του κύκλο εναντίον σου”.

Σκορπιός: Οτιδήποτε μπορεί να αναφέρεται στον πρώην σου
Ναι, το ξέρει ότι είχες σχέσεις πριν από αυτόν. Πίστεψέ μας, κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να το ξεχάσει. Και αν αναφέρεις τους πρώην σου, θα τον δεις να σιγοβράζει. Και όλοι ξέρουμε που καταλήγουν τα νεύρα ενός Σκορπιού, οπότε…

Τοξότης: Είσαι τρελός
Όχι, οι Τοξότες δεν είναι τρελοί. Οι Τοξότες είναι αυτοί που είναι, και αν τολμήσεις να τους αποκαλέσεις έτσι, θα φύγουν τρέχοντας. Ή χοροπηδώντας, αλλά εξακολουθούν να μην είναι τρελοί.

Αιγόκερως: Οι γονείς μου δεν σε συμπαθούν
Το ξέρει, δεν είναι χαζός. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να του το τρίβεις στα μούτρα, επειδή ένας θεός ξέρει πόσες υπεράνθρωπες προσπάθειες έκανε να φανεί φιλικός και προσιτός όταν τους γνώρισε. Επίσης, αν υπολογίζεις τόσο την γνώμη των γονιών σου, τι κάνεις μ’ έναν Αιγόκερω;

Υδροχόος: Δεν συμπαθώ τους φίλους σου
Μάντεψε ποιος είναι πιο σημαντικός στην ζωή του. Αν είπες “εγώ”, μάντεψες λάθος. Από ‘δω είναι η πόρτα. Επίσης, οι φίλοι του Υδροχόου είναι όλοι φτιαγμένοι από ζάχαρη και ουράνια τόξα, πώς τολμάς.

Ιχθείς: Έχεις προβλήματα
Το ξέρει. ΤΟ ΞΕΡΕΙ! Και προσπαθεί να τα ξεπεράσει, και θα ήταν πολύ καλό αν δεν του το θύμιζες κάθε δυο λεπτά, και απλά τον άφηνες να ευχαριστηθεί την ζωή του για λίγο, γιατί το αξίζει!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v