Σημάδια ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δικός σου

Ξέρεις κάτι; Μερικές φορές δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πλησιάσεις έναν άνθρωπο. Επειδή εκείνος δεν σε ήθελε κοντά του εξ αρχής…
Σημάδια ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δικός σου

Έρωτες που δεν κατέληξαν πουθενά… ναι, όλοι έχουμε ζήσει. Και το λέμε με σιγουριά αυτό. Αλλά πολλές φορές, όσο πιο αδύνατος φαίνεται ο έρωτας, τόσο περισσότερο τον θέλουμε. Είναι εκείνη η κλισέ θεωρία με τα γραμματόσημα και το φτύσιμο. Επειδή εσύ όμως δεν είσαι γραμματόσημο, είσαι άνθρωπος, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε σέρνουν, που σε μειώνουν και που απλά… σπαταλούν τον χρόνο σου.

Αν τα παρακάτω τα διαβάσεις και σκεφτείς ότι, χμμμ, σου θυμίζουν αρκετά την περίπτωσή σου, τότε μάλλον δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πλησιάσεις περισσότερο αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή ο ίδιος δεν πρόκειται να προσπαθήσει για εσένα.

*Βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, άσχετα αν έχει απατήσει ή απλά σε φλερτάρει (όποτε τον συμφέρει), και δεν σκοπεύει να χωρίσει σύντομα.
*Για την ακρίβεια, σου λέει ότι θα χωρίσει, αλλά επίσης έχουν περάσει και μερικοί μήνες.
*Ξέρεις ότι έχει θέματα με την δέσμευση, και τον έχεις δει να καταρρέει κάτω από πολύ λιγότερο πιεστικές καταστάσεις, και να μην ξέρει τι να κάνει.

*Είναι μία κρύο, μία ζέστη. Καλή φάση στο ντους, κάνει καλό στο δέρμα, αλλά όχι στους ανθρώπους.
*Είναι συναισθηματικά απόμακρος, δεν σου έχει ανοιχτεί ποτέ, και δεν τα πάει καλά με τον διάλογο.
*Αν σου ανοίχτηκε κάποια στιγμή, το έκανε είτε για να αλλάξει το θέμα από κάτι που ήταν πιο σοβαρό, είτε για να σε κάνει να τον δεις ως θύμα και να τον λυπηθείς.

*Σε θέλει μόνο για σεξ, και η σχέση σας δεν περιστρέφεται γύρω από κάτι άλλο.
*Πάσχει από κάποιον εθισμό. Αυτό είναι τραγικό, αλλά θυμήσου ότι δεν μπορείς να σώσεις τους ανθρώπους. Ειδικά αν δεν θέλουν οι ίδιοι να σωθούν.
*Δεν σε έχει γνωρίσει ακόμα σε φίλους ή στην οικογένειά του.

*Μια τον χάνεις, μια τον βρίσκεις, αλλά πάντα όταν το επιλέγει αυτός. Στα δικά σου τηλέφωνα και μηνύματα δεν απαντάει ποτέ.
*Σε φλερτάρει, αλλά ποτέ όταν υπάρχει κόσμος μπροστά. Δεν είσαι το μυστικό κανενός.
*Σε φλερτάρει, αλλά μετά φλερτάρει κι άλλες μπροστά σου. Δειξ’ του το μεσαίο σου δάχτυλο, προτείνουμε εμείς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v