ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τι σημαίνουν τα μηνύματα που μου στέλνει;

Οχτώ συχνά μηνύματα που στέλνουν οι άντρες στο κινητό ή το Messenger και τι ακριβώς θέλουν να σου πουν στην πραγματικότητα.

Τι σημαίνουν τα μηνύματα που μου στέλνει;

«Πού χάθηκες;»
Αν το λάβεις Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ, είσαι πιθανότατα η καβάτζα του της τελευταίας στιγμής για να βγει το σαββατοκύριακο.

«Να έρθω απ’ το σπίτι σου;»
Αυτό είναι το μήνυμα που πιθανότατα σημαίνει «έχω πιει και έχω όρεξη για σεξ».

«Πώς πάει;»
Είναι κατά κανόνα το αμήχανο μήνυμα για έναρξη συζήτησης. Του αρέσεις, απλώς δεν ξέρει πώς να σε προσεγγίσει για να σπάσει τον πάγο.

«Καλημέρα ;)»
Σου στέλνει μόνος του, πρώτος, για να σε καλημερίσει… Αυτό σημαίνει ότι του αρέσεις πολύ και πιθανότατα κοιμήθηκε και ξύπνησε με εσένα στο μυαλό του.

«Έχω πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα»
Αν σου το στείλει μια νέα γνωριμία μετά από την πρώτη σας συνάντηση, μάλλον προσπαθεί να το λήξει.

«Έφτασες καλά;»
Μετά από ραντεβού, σου στέλνει αυτό το μήνυμα; Θέλει να σου δείξει ότι σε σκέφτεται και είναι προστατευτικός προς εσένα. Με άλλα λόγια, ερωτοχτυπημένος και ρομαντικός.

«Κοιμάσαι;»
Θέλει να πιάσει βραδινή κουβέντα. Όχι απαραίτητα για να καταλήξει σε σεξ, αλλά για να τσατάρετε. Είναι επίσημο, σε γουστάρει.

«Σόρι, δεν πρόλαβα την κλήση σου»
Αν δεν την είχε δει, θα σε έπαιρνε μόλις έβλεπε την αναπάντητη, δεν θα έστελνε μήνυμα. Είτε δεν μπορεί να μιλήσει, είτε αποφεύγει να σου μιλήσει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY