ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τι να μην κάνεις αν τον γουστάρεις

Μπορείς να του μιλήσεις, μπορείς να τον αγγίξεις, αλλά τα παρακάτω καλύτερα να μην τα κάνεις…

Τι να μην κάνεις αν τον γουστάρεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξεις σε κάποιον ότι τον γουστάρεις. Για παράδειγμα, να του το πεις ευθέως. Δυστυχώς, όμως, ζούμε σε έναν κόσμο που η νόρμα είναι να μην μιλάμε ξεκάθαρα. Άρα πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Εκτός κι αν σκέφτηκες να κάνεις τα παρακάτω, που μάλλον θα τον στείλουν όσο πιο μακριά σου γίνεται… τρέχοντας.

ΜΗΝ πας από το σπίτι του απρόσκλητη
Επειδή αυτό θα τον φρικάρει. Όχι, δεν ήσουν στην γειτονιά, και όχι, δεν είναι δικαιολογία αν έτυχε να βρεις κάτι που ξέχασε και σκέφτηκες να του το επιστρέψεις. Οι άνθρωποι παίρνουν κι ένα τηλέφωνο πρώτα.

ΜΗΝ τον κοιτάς συνεχόμενα
Επειδή θα νομίζει ότι θες να τον σκοτώσεις. Ή να του επιτεθείς εκεί, μπροστά στον κόσμο, και να τον κατασπαράξεις. Είναι σούπερ άβολο, και καλύτερα να κάνεις το κλασικό (και πάντα χαριτωμένο) “Ναι, σε κοίταγα, αλλά τώρα που γύρισες θα κατεβάσω το κεφάλι”. Μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να αλλάξουν, επειδή λειτουργούν.

ΜΗΝ αρχίσεις να μιλάς μόνο για τα ενδιαφέροντά του
Εντάξει, αυτή είναι λίγο περίεργη συμβουλή. Επειδή, κανονικά, πρέπει να μιλάτε για πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Αλλά, για όνομα ό,τι έχεις ιερού, μην ξεκινήσεις την κουβέντα αναφέροντας κάτι που ανέβασε στο Facebook έναν μήνα πριν. Επειδή θα καταλάβει ότι τον παρακολουθείς. Το λες και λίγο τρομακτικό.

ΜΗΝ αρχίσεις να εμφανίζεσαι ξαφνικά όπου πηγαίνει
Ναι, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ακολουθείς κυριολεκτικά κάποιον το 2018, επειδή πιθανότατα κάθε του στιγμή βρίσκεται ως story στο Instagram. Αλλά την πρώτη φορά θα είναι σύμπτωση. Την δεύτερη, διαβολική σύμπτωση. Την τρίτη, περιοριστικά μέτρα.

ΜΗΝ τον πρήξεις στα μηνύματα
Και θα σου δώσουμε ορισμό για την λέξη “πρήζω”: αν τα τελευταία τρία μηνύματα στην συνομιλία είναι δικά σου, χωρίς απάντηση, σταμάτα. Περίμενε να τα διαβάσει. Περίμενε να απαντήσει, κιόλας. Αλλά μην στέλνεις απανωτά, για κάθε πιθανό λόγο, απλά και μόνο για να του υπενθυμίζεις ότι υπάρχεις. Πρώτον, λογικά το θυμάται ήδη και από μόνος του. Δεύτερον, αν συνεχίσεις να τον βομβαρδίζεις με μηνύματα, μάλλον θα θέλει σύντομα να σε ξεχάσει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY