Τέλειες ιδέες για ανοιξιάτικα ραντεβού

Μην με πας απ’ το μπαρ, τ’ ακούς; Στις εξοχές να με πας!
Τέλειες ιδέες για ανοιξιάτικα ραντεβού
Έξω έχει ζέστη. Ο καιρός είναι υπέροχος, ο κόσμος κυκλοφορεί… Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης, και ειλικρινά δεν μπορείς να μας κρατήσεις μέσα στο σπίτι. Ούτε μέσα, γενικά. Άρα λέμε να αφήσουμε στην άκρη τα μπαρ, και για το επόμενό μας ραντεβού, να διαλέξουμε κάτι πιο ανοιξιάτικο…

Πάμε ταξίδι
Και δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο ταξίδι, προφανώς. Αλλά σίγουρα πλέον μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον τέλειο καιρό για να πάμε μια ωραία ημερήσια εκδρομή σε κάποια διπλανή πόλη, ή σε έναν ωραίο προορισμό. Διαλέξτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει ούτε μόνοι σας, για να το ανακαλύψετε μαζί.

Παίζει καμιά ταράτσα;
Οι ταράτσες δεν θα σταματήσουν ποτέ να είναι τέλειες και ρομαντικές και το πλέον κατάλληλο μέρος για να κοιτάς τον ήλιο να δύει, ή να ανατέλλει… Ρώτα και μάθε αν η ταράτσα σου είναι ανοιχτή προς τους ενοίκους, και οργάνωσε ένα ωραίο ρομαντικό ραντεβού. Πιείτε, φάτε, και δείτε αγκαλιά τα αστέρια.

Πικνίκ
Ήλιος χαρά θεού έξω; Ώρα για πικνίκ! Πάρτε μαζί σας ό,τι πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε, διαλέξτε ένα όμορφο σημείο στην πόλη που να έχει αρκετό πράσινο, και περάστε μια ωραία μέρα μαζί, μιλώντας για οτιδήποτε. Μην ξεχάσετε το αντηλιακό!

Πάμε για παγωτό;
Ακούγεται κάπως παιδιάστικο; Ωραία. Επειδή αν υπάρχει κάτι που δεν θέλουμε να χάσουμε από τα παιδικά μας χρόνια, αυτό είναι ο ενθουσιασμός μας κάθε φορά που ακούμε την λέξη “παγωτό”. Επίσης, ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο. Θα βρεθείτε, θα μιλήσετε, θα είστε χαλαροί και θα φάτε και παγωτό. Αν το άλλο άτομο δεν γουστάρει το παγωτό, ακύρωσε το ραντεβού. Δεν χρειάζεσαι τέτοια αρνητικότητα στην ζωή σου.

Πάμε συναυλία
Φεστιβάλ – να μας έχει καλά ο θεός – έχουμε να φαν’ κι οι κότες. Συναυλίες μικρές (και πιο οικονομικές) γίνονται σχεδόν καθημερινά. Διαλέξτε ένα event που σας ψήνει και τους δύο, και δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι εκτός από μουσική, αυτή τη στιγμή συμβαίνουν περισσότερες παραστάσεις stand-up comedy από ποτέ σε αυτή τη χώρα, και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v