Σημάδια ότι έχει… αλλεργία στην δέσμευση

Αν δεις τα παρακάτω σημάδια, συγγνώμη αλλά αυτή η σχέση δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ.
Σημάδια ότι έχει… αλλεργία στην δέσμευση
Βγαίνετε. Μιλάτε. Τραβιέστε. Υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψουν αυτό που έχετε, αλλά η πιο σημαντική, η σχέση, μάλλον έχει εγκαταλείψει το λεξιλόγιό σας. Μήπως έχεις μπλέξει με κάποιον που φοβάται τις δεσμεύσεις, και απλά κοιτάει να περνάει καλά, αγνοώντας τα αισθήματα των άλλων;

Μήπως ασχολείται μαζί σου μόνο όταν παίζει σεξ;
Μπορεί να του στέλνεις για να δεις πώς πήγε η μέρα του, ή για να του πεις να βγείτε για έναν καφέ. Όπως κάνουν οι άνθρωποι. Αλλά εκείνος φαίνεται να θέλει να σου απαντήσει μόνο αν του στείλεις το βράδυ, και μόνο αν το κάνεις ξεκάθαρο πως δεν θες παρέα, θες απλά σεξ.

Δεν είστε καν φίλοι στο Facebook
Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τα social media, και τα αποφεύγουν. Και είναι λίγοι. Αν αρνείται πεισματικά να σου δώσει το Facebook ή οποιοδήποτε άλλο προφίλ του – να γίνεις δηλαδή κομμάτι και της online ζωής του – τότε κάτι παίζει.

Δεν έχει κάνει ποτέ σοβαρή σχέση
Λογικό, αν είναι 20. Παράξενο αν είναι 30. Τεράστιο βάσανο για ‘σένα και τα αισθήματά σου (και τα νεύρα σου) και στις δύο περιπτώσεις.

Ο τρόπος που μιλάει για το άλλο φύλο σε ενοχλεί
Πετάει “στην πλάκα” σεξιστικά αστειάκια; Ναι, μάλλον τα πιστεύει κιόλας. Και πρέπει να σκεφτείς αν αληθινά έχεις ανάγκη στην ζωή σου έναν άνθρωπο που δεν εκτιμά τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θέλει για συντρόφους.

Δεν θέλει να μάθει τίποτα για ‘σένα
Από την αγαπημένη σου ταινία, μέχρι το πώς πέρασες την ημέρα σου, δεν θα τον ακούσεις ποτέ να σου κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Και αυτό θα ήταν εντάξει αν ήσασταν απλώς δύο άτομα που κάνουν σεξ και δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω. Όχι, όμως, αν υποτίθεται πως το πάτε για σχέση.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v