Τα καλύτερα κομπλιμέντα για γυναίκες

Ρωτήσαμε αναγνώστριες και φίλες να μοιραστούν μαζί μας τα πιο όμορφα, τα πιο ιδιαίτερα κομπλιμέντα που τους έχουν κάνει…
Τα καλύτερα κομπλιμέντα για γυναίκες
Ένα κομπλιμέντο μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο. Την στιγμή που αμφιβάλλεις, την στιγμή που δεν ξέρεις αν ναι ή αν όχι… έρχεται και σου φτιάχνει όλη την ημέρα. Και επειδή λατρεύουμε τα κομπλιμέντα, και θέλουμε να παίρνουμε ιδέες (ή απλά να τα διαβάζουμε και να χαιρόμαστε μόνοι μας), ρωτήσαμε φίλες και αναγνώστριες του in2life να μοιραστούν μαζί μας τα πιο όμορφα, τα πιο ιδιαίτερα κομπλιμέντα που τους έχουν κάνει…

“Αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα, θα ήταν πολύ καλύτερος ο κόσμος.” Και το “Και άντρας να ήσουν, πάλι θα τα είχαμε”. Ήταν straight αυτός που μου το είπε.
Έλενα, 35

Λοιπόν κοίτα, αυτά θυμάμαι τώρα αλλά είναι περισσότερο αστεία παρά χαριτωμένα (το πρώτο είναι το αγαπημένο μου):
1. Μ' αρέσουν τα δάχτυλά σου
Ναι, μου το είπε ένα 20χρονο, δεν ξέρω πού ήθελε να καταλήξει.
2. Είσαι πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή
Ήμουν σε trash πάρτι, χόρευα και γέλαγα σαν το ηλίθιο κι ο τύπος νόμιζε πως είμαι γενικά έτσι.
3. Και το κλασικό "Φαίνεσαι σοβαρή κοπέλα. Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;"
…και αφού του πεις ότι έχεις σχέση, σου πετάει το κλασικό “Αν ήσουν κοπέλα μου, δεν θα σε άφηνα να βγαίνεις μόνη σου”.
Κωνσταντίνα, 29


Τα καλύτερα κομπλιμέντα μου τα έχουν κάνει για τα σχέδιά μου (είμαι ζωγράφος). Και για τον κώλο μου, αλλά δεν μ’ αρέσει όταν άνθρωποι που δεν με ξέρουν μιλούν γι’ αυτόν, άρα καταλήγω στα σχέδια.
Ηλέκτρα, 27

Μια φορά ένας τύπος μου είπε πως του αρέσει που είμαι τόσο νέα και τόσο ανεξάρτητη. Με έκανε να νιώσω φουλ δυναμική και αισιόδοξη.
Βιβή, 23

Λοιπόν:
1. “Όλα τα τραγούδια έχουν γραφτεί για 'σένα”. Τιναλέμετώρα!
2. “Νομίζω ότι έχεις τα ομορφότερα μάτια που έχω δει ποτέ“. Τέλειο, γιατί μου το είπε γκέι τύπος πελάτης σε μαγαζί που δούλευα. Οπότε τον πίστεψα.
3. “Κορίτσι μου, το πρόσωπό σου άλλες πληρώνουν για να το έχουν!” Αυτό ήταν 50αρης κύριος μπουζουκτσής σε ταβερνείο. Και μπράβο του.
4. “Είσαι το είδος της γκόμενας που μπαίνει σ' ένα χώρο και γυρνάνε κεφάλια”. Aυτό μάλλον μ' άρεσε γιατί είμαι βέβαιη ότι ΔΕΝ είμαι το είδος αυτής της γκόμενας.
5. Ένας ταρίφας μου 'χει πει “Να ξέρεις πάντως: ο άντρας που θα σε δει σήμερα γυμνή είναι πολύ τυχερός”
6. “Καμιά φορά, όταν μιλάς, δεν σ' ακούω γιατί σκέφτομαι "τι όμορφη που είναι ρε π**στη μου" κι όταν κλαις το ξέρω ότι πρέπει να σε παρηγορήσω, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είσαι πολύ ωραία όταν κλαις κι ότι θέλω να σε φιλήσω”. Ή κάπως έτσι. Πολύ γλυκό. Αυτά.
Χρύσα, 25

1. Καρναβάλια. Εγώ ντυμένη στα μαύρα, μάσκες, τούλια κτλ. “Είσαι επιτηδευμένα όμορφη και μου την δίνει. Κάτσε να σου βάλω καμιά περούκα να ασχημύνεις. Και στολή αστροναύτη να βάλεις, όμορφη είσαι”.
2. “Δες εδώ. Είσαι σαν μισό μπουκαλάκι Μίλκο. Κοίτα πόσο ωραία ταιριάζουν τα χέρια μου στο σώμα σου”.
3. Το καλύτερό μου ήταν όταν πήγα στο νοσοκομείο, και ο γιατρός, μιλώντας σε μια ξένη ειδικευόμενη, λέει “Okay, what we have here is a beautiful kidney”. Και εξωτερική, και εσωτερική ομορφιά.
4. “Έχει γίνει σαν δέντρο”.
Ευαγγελία, 23


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v