Ο μεγαλύτερες ανασφάλειες των αντρών

Πίστευες ότι οι άντρες δεν έχουν ανασφάλειες; Ώρα να μάθεις μερικές σκληρές αλήθειες…
Ο μεγαλύτερες ανασφάλειες των αντρών
Αν πιστεύεις ότι οι άντρες δεν έχουν ανασφάλειες, γελιέσαι. Αν, πάλι, πιστεύεις ότι το προσωπείο που η κοινωνία “φοράει” στους άντρες, του σκληρού, του ανέκφραστου, είναι η πραγματικότητα, ετοιμάσου να σε σοκάρουμε:

Όλα είναι ψέματα. Επειδή οι άντρες έχουν πολλές περισσότερες ανασφάλειες απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Και επειδή θέλουμε να σε ενημερώσουμε, για να ξέρεις πώς να αντιδράσεις την επόμενη φορά που θα έρθεις αντιμέτωπη με έναν άντρα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, διάβασε παρακάτω…

Τα οικονομικά του
Θα μας πεις, και ποιος δεν έχει ανασφάλεια με τα οικονομικά του; Με τους άντρες, όμως, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που εξακολουθούμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι “ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι”.

Η δουλειά του
Επέκταση του προηγούμενου, που δημιουργεί απίστευτο στρες στον αντρικό πληθυσμό, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ειδικά αν το επάγγελμά του αυτή τη στιγμή δεν είναι και ό,τι καλύτερο (ή πιο σταθερό) ένας άντρας μπορεί να νιώσει τεράστιο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή του.

Το σώμα τους
Δεν πουλάει το Χόλιγουντ και η βιομηχανία μόδας μια ψεύτικη εικόνα ομορφιάς μόνο στις γυναίκες. Εντάξει, το κάνει κατά κόρον στις γυναίκες, αλλά οι άντρες δεν μένουν στο απυρόβλητο. Όχι, πείτε μας, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε έναν άντρα στην τηλεόρασή σας χωρίς κοιλιακούς;

Η ευφυΐα τους
Καθημερινή αντρική σκέψη, για την οποία δεν μιλάμε συχνά: Μήπως δεν το ‘χω; Οι άντρες αμφιβάλλουν πολύ συχνά για την ευφυΐα τους, όπως και για την συναισθηματική τους ευφυΐα. Το γεγονός ότι δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα για να εκφράσουν αυτόν τον φόβο… απλά τους δημιουργεί περιττό στρες.

Η προσωπικότητά τους
Όπως και να το κάνουμε, οι άντρες φοβούνται την ερωτική απόρριψη πάρα πολύ. Και αυτό τους κάνει να φρικάρουν με το αν είναι αρκετά καλοί, όχι μόνο ως σύντροφοι, αλλά και ως… υποψήφιοι σύντροφοι. Και, δυστυχώς, πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν αυτή την ανασφάλεια με γλοιώδεις ατάκες. Λάθος.

Οι σεξουαλικές τους επιδόσεις
Εκπλήσσεσαι; Υπάρχουν ένα κάρο ανασφάλειες σχετικά με την σεξουαλική ζωή που μπορεί να έχει ένας άντρας. Το μέγεθος. Το πόσο καλό σεξ κάνει. Το αν σου δίνει αρκετή σημασία. Το αν σε ικανοποιεί αρκετά. Πόσο γρήγορα τελειώνει. Αν αφιερώνει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά. Και, όπως είπαμε και πριν, δεν του είναι εύκολο να μιλήσει. Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του μιλήσεις εσύ. Να του πεις τι θέλεις και να του δώσεις την επιβεβαίωση που τόσο χρειάζεται, αν κάνει κάτι σωστά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v