Με φλερτάρει… ή είναι απλά φιλικός;

Μια ερώτηση που έχει βασανίσει πολλές γυναίκες. Και ήρθε η ώρα να λύσουμε κάθε απορία, μια και καλή.
Με φλερτάρει… ή είναι απλά φιλικός;
Τώρα αυτός ο τύπος που σου χαμογελά, το κάνει επειδή θέλει να σε πάει σπίτι του ή απλά επειδή είσαι μια ξένη και προσπαθεί να είναι ευγενικός; Ναι, ορισμένοι άνθρωποι έχουν την δύναμη να κάνουν 100% ξεκάθαρο αν σε φλερτάρουν ή όχι, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Και κάπως έτσι εσύ δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Να χαμογελάσεις κι εσύ, να τον χτυπήσεις στον ώμο και να πεις “γεια σου, φιλαράκι”, ή να χαμογελάσεις και να του κάνεις ματάκια;

Άφησέ μας να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις.

Κάνει αστειάκια και πειράγματα
Ναι, στο φιλικό πλαίσιο, όλο και κάποιο αστειάκι θα σου κάνει, αλλά αν τα κάνει σταθερά, αν μερικές φορές το παρακάνει, αν φαίνεται ότι θα ψάξει να βρει λόγο να σου τραβήξει την προσοχή (ακόμα και με τον πιο σαχλό τρόπο), μάλλον δεν σε βλέπει μόνο φιλικά.

Προσπαθεί να σε αγγίξει
Δεν εννοούμε με τρόπο που να καταλήγει παραβιαστικός. Εννοούμε αν προσπαθεί να σου αγγίξει το χέρι κάθε φορά που τον κάνεις να γελάσει. Αν οι αγκαλιές του κρατάνε λίγο παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Αν σου ανοίγει τον δρόμο για να περάσεις και το χέρι του καταλήγει απαλά στην μέση σου. Αυτά δεν τα λες φιλικά αγγίγματα.

Σου μιλάει περισσότερο απ’ ό,τι στους άλλους
Αν είστε σε παρέα, και επιλέγει να μιλάει περισσότερο μαζί σου, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για ‘σένα. Ναι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα όλοι οι υπόλοιποι στο δωμάτιο να τον κάνουν να βαριέται, και εσύ να είσαι το μόνο ενδιαφέρον άτομο. Αλλά, ειλικρινά τώρα, πόσες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, σε οποιαδήποτε παρέα;

Η γλώσσα του σώματός του λέει το όνομά σου
Στρέφεται προς το μέρος σου. Σε κοιτάει στα μάτια. Το στήθος του είναι προτεταμένο σε ‘σένα. Μήπως προσπαθεί – διακριτικά – να μπει στον προσωπικό σου χώρο; Όλα αυτά είναι σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα μόνο φιλικά.

Σου σκάει συνεχώς χαμόγελα
Έλα τώρα, σοβαρά θέλεις να σου το εξηγήσουμε αυτό;

Προτείνει μόνος του να ξαναβρεθείτε
Ναι, στην αρχή μπορεί να καλεί και όλη την υπόλοιπη παρέα, αλλά θα το κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να είσαι κι εσύ εκεί. Πίστεψέ μας, στο (πολύ) κοντινό μέλλον θα προτείνει να βγείτε και οι δυο σας.

Θέλει να μάθει τα πάντα για ‘σένα
Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Αν ήταν απλώς φιλικός μαζί σου, θα σε ρωτούσε δυο-τρία βασικά πράγματα, θα σε άκουγε να απαντάς λιγάκι αδιάφορα, και θα ‘παιρνε ο καθένας τον δρόμο του. Αν, όμως, πιάνεται από αυτά που λες και συνεχίζει να σου κάνει ερωτήσεις, θέλει να μάθει πράγματα για ‘σένα. Άρα δεν λες ότι θα παραμείνετε και απλώς γνωστοί.

Κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα
Προφανώς, αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσεις και πολύ. Το μόνο που θα χρειαστεί να αναλύσεις είναι κατά πόσο αυτά τα σεξουαλικά υπονοούμενα τον κάνουν να φαίνεται γλίτσας, ή άνθρωπος που θα ήθελες να βάλεις στο κρεβάτι σου. Ή στην ζωή σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v