ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Σημάδια ότι δεν αξίζει να τον κυνηγήσεις

Μήπως το αντικείμενο του πόθου σου είναι κατά βάθος λίγο κακός άνθρωπος; Μήπως καλύτερα να κάνεις μεταβολή;

Σημάδια ότι δεν αξίζει να τον κυνηγήσεις

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο έρωτας, λένε, είναι τυφλός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ζεις με τις αυταπάτες σου. Μερικές φορές, ο τύπος που γουστάρεις, που καίγεσαι και λιώνεις για πάρτη του… είναι κάπως απαίσιος. Και δεν αξίζει να τρέχεις από πίσω του, σαν κουτάβι.

Κι αυτά είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι πρέπει να κάνεις μεταβολή.

Είναι σκωτσέζικο ντους
Μια κρύο, μια ζέστη. Μια σου την πέφτει, σου κάνει ματάκια, μια σε αγνοεί και σε μηδενίζει. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Είναι χειριστική συμπεριφορά, και το τελευταίο που θες είναι να κάνεις σχέση με έναν τέτοιον άνθρωπο.

Είναι σε σχέση
Θα υποκριθούμε ότι δεν χρειάστηκε να σου το πούμε αυτό, αλλά αν ο τύπος που ξεροσταλιάζεις είναι ήδη σε σχέση, τότε σταμάτα να ασχολείσαι. Δεν είναι σέξι μυστικό—είναι απλώς κακία. Δεν θες να είσαι το τρίτο άτομο σε μία σχέση, θα προκαλέσεις μόνο πόνο σε όλους.

Φέρεται άσχημα σε όλους, εκτός από εσένα
Πίστεψέ μας, σύντομα θα αρχίσει να φέρεται άσχημα και σ’ εσένα. Μην το ρομαντικοποιείς στο κεφάλι σου. Δεν είσαι ξεχωριστή. Απλά περιμένει να νιώσει αρκετά άνετα για να ξεδιπλώσει την απαίσια προσωπικότητά του πάνω σου.

Φλερτάρει, αλλά όταν κάνεις κίνηση, το παίζει δύσκολος
Δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι ωθεί μερικούς ανθρώπους σε αυτή τη συμπεριφορά, και – για να είμαστε ειλικρινείς – έχουμε σταματήσει να αναρωτιόμαστε. Ξέρουμε μόνο πως φεύγουμε όσο πιο μακριά τους γίνεται.

Μόλις χώρισε
Όσο πιο άσχημος ο χωρισμός, τόσο μεγαλύτερη η απόστασή σου. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι λίγος χρόνος για να ξαναβρεί τον εαυτό του. Ακόμα κι αν ο χωρισμός του ήταν φιλικός, όμως, έχει ανάγκη να περάσει λίγο καιρό μόνος του. Το να ξεκινάς μια καινούρια σχέση πριν καλά-καλά κλείσει η προηγούμενη, μόνο κακό μπορεί να φέρει.


σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όποιος δεν μπορεί να αντέξει μια συμφορά, γίνεται δούλος.
 
"

Ευριπίδης

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.
    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.
    1963 - Δολοφονείται ο 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ.
    1991 - Ο Μπούτρος Μπούτρος Γκάλι, αντιπρόεδρος της αιγυπτιακής κυβέρνησης, εκλέγεται νέος γ.γ του ΟΗΕ και διαδέχεται τον Χαβιέ Περέζ ντε Κουεγιάρ.
    2005 - Το γερμανικό κοινοβούλιο εκλέγει την Άνγκελα Μέρκελ στο αξίωμα του καγκελάριου της Γερμανίας. Είναι η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας.

© 2002-2017 MEDIA2DAY