Σημάδια ότι το ‘χεις με το φλερτ

Είσαι όντως καλός στο φλερτ; Διάβασε παρακάτω, και αν ταυτιστείς, σου έχουμε καλά νέα…
Σημάδια ότι το ‘χεις με το φλερτ
Πόσο καλός είσαι στο φλερτ;

Προφανώς, δεν μπορείς να απαντήσεις εσύ σε αυτή την ερώτηση. Είτε θα υποτιμήσεις τον εαυτό σου, και δεν το θέλουμε αυτό, είτε θα φανείς ψώνιο. Και δεν το θέλεις εσύ αυτό. Μπορείς, όμως, να καταλήξεις σε ένα αντικειμενικό συμπέρασμα, διαβάζοντας τα παρακάτω σημάδια, και κρίνοντας κατά πόσο ταυτίζεσαι. Πάμε, λοιπόν…

*Αν γουστάρεις κάποιον/α, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει.

*Σου βγαίνει φυσικά, και δεν χρειάζεται να κάνεις άβολες κινήσεις, όπως να μπλέκεις τα χέρια σου.

*Δεν θα δεις ποτέ στο πρόσωπο του ατόμου που φλερτάρεις να εμφανίζεται μια μπερδεμένη έκφραση.

*Αν δοκιμάσεις να κάνεις χιούμορ, τα αποτελέσματα είναι συνήθως καλά. (Όταν δεν είναι καλά, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Το χιούμορ, άλλωστε, είναι υποκειμενικό.)

*Το άτομο που φλερτάρεις φαίνεται κολακευμένο και ότι ενδιαφέρεται, όχι ότι θα προτιμούσε έναν γρήγορο θάνατο αυτή τη στιγμή.

*Δεν χρειάζεται πολύ συχνά να εφαρμόζεις συμβουλές που διαβάζεις online, επειδή ποτέ δεν σου χρησίμευσαν. (Αλλά σ’ ευχαριστούμε που εξακολουθείς να μας διαβάζεις.)

*Δεν σου είναι δύσκολο να χαμογελάσεις. Αυτό, δυστυχώς, δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις. Λευτεριά στο resting bitch face!

*Οι συζητήσεις συνήθως κυλούν ομαλά, όποιο κι αν είναι το θέμα.

*Για την ακρίβεια, καταφέρνεις να τις κατευθύνεις διακριτικά εκεί που θες εσύ: στο πόσο γρήγορα θα κανονίσετε να βρεθείτε.

*Αν έπρεπε να υπολογίσεις σε πόσο % της συζήτησης συμμετέχεις, δεν θα έλεγες πάνω από 50%. Κι αυτό είναι καλό. Κανείς δεν γουστάρει να ακούει λογύδρια.

*Ναι, μπορείς να είσαι κουλ, αλλά αν χρειαστεί να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου, μπορείς να το κάνεις. Ειλικρινά.

*Δεν γελάς ποτέ ψεύτικα.

*Σου έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να πεις “Το ‘χω”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v