Τα χειρότερα μέρη για πέσιμο

Όχι. Απλά όχι. Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, εκτός απ’ το να σε αντιπαθήσουν όλοι.
Τα χειρότερα μέρη για πέσιμο
του Θοδωρή Διάκου

Υπάρχουν μέρη που προσφέρονται για πέσιμο. Ένα μπαρ, για παράδειγμα. Ένα πάρτι. Κάποια μάζωξη σε σπίτι, που η μουσική είναι χαμηλή, και όλοι λίγο πιωμένοι και κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει. Και μετά υπάρχουν και μέρη που αν αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζεις να σε κρίνουν.

Και, ναι, όταν λέμε ότι δεν μπορείς να την πέσεις, δεν μπορείς ούτε να πιάσεις “χαλαρή κουβέντα”. Όλοι ξέρουμε τι θες να κάνεις.

Σε μια κηδεία
Στους γάμους είναι αποδεκτό, επειδή κάποιος παντρεύεται και όλοι νιώθουν απαίσια με την ζωή τους. Αν μη τι άλλο, μπορεί να καταλήξεις να κάνεις σεξ σε ένα δωμάτιο, και να έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι μαγάρισες την “πιο σημαντική μέρα” ενός ανθρώπου που δεν σκέφτηκε καλύτερα πριν τρίψει την ευτυχία του στην μούρη σου. Στην κηδεία γιατί; Για να προσφέρεις συναισθηματική υποστήριξη;

Στο γυμναστήριο
Ναι, οι περισσότεροι πηγαίνουμε σ’ αυτό το καταραμένο μέρος για να φτιάξουμε το σώμα μας, να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας και εν τέλει να πιστεύουμε ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουμε ταίρια, επειδή ο κόσμος λειτουργεί έτσι. Αυτό που δεν θέλουμε είναι να μας αποσπά την προσοχή κάποιος ενώ τρέχει ιδρώτας από κάθε μας πόρο, και προσπαθούμε να μην πεθάνουμε. Και, ναι, το έντονο κοίταγμα ενώ σηκώνεις βάρη και κάνεις ΟΥΡΓΚΧ θεωρείται πέσιμο. Αρκετά σιχαμένο, κιόλας.

Στην βιβλιοθήκη
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

Στο αεροπλάνο
Ξέρεις ποια άτομα την πέφτουν στο αεροπλάνο; Εξηντάχρονοι χήροι με μεγαλύτερο νύχι στο μικρό δαχτυλάκι (για να βγάζει το κερί από τα αυτιά αλλά και για να προσδίδει κύρος), που θέλουν να ξαναφτιάξουν την ζωή τους. Αν είσαι όντως εξηντάχρονος χήρος, μπορείς να το κάνεις, αλλά και πάλι κανείς δεν θέλει να σου μιλήσει. Σάτυρε.

Στο τραίνο
Το ίδιο με πριν, με το μπόνους ότι γενικά ο χώρος βρωμάει, και όταν ο χώρος βρωμάει, τα γεννητικά όργανα μαραίνονται. Επίσης, το 80% των επιβατών νιώθουν πως κάθε μυς τους είναι πιασμένος, και είναι πολύ θυμωμένοι. Δεν θες να τους εκνευρίσεις κι άλλο.

Σε συνέντευξη για δουλειά
Είτε την πέσεις σε άλλο άτομο που παλεύει για την ίδια θέση, είτε – θου κύριε – στο πιθανό αφεντικό. Μη. Θα φανείς γλίτσας, στην καλύτερη. Στη χειρότερη, θα δώσεις την εντύπωση ότι χρησιμοποιείς την σεξουαλική σου ενέργεια για να σαγηνεύσεις και μετά να εξολοθρεύσεις τον ανταγωνισμό.

Στο νοσοκομείο
Είσαι εκεί είτε επειδή έχεις κάποιο πρόβλημα, είτε επειδή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει πρόβλημα. Στην πρώτη περίπτωση, μάλλον είσαι λίγο σεξομανής, αλλά με την κλινική έννοια. Στην δεύτερη, ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημά σου, αλλά δεν θέλουμε να σε ξέρουμε.

Στο γραφείο του ψυχολόγου σου
Μιλάμε για κάποιον άλλο ασθενή. Αν γουστάρεις τον/την ψυχολόγο σου, υποθέτουμε μπορείς να αλλάξεις ειδικό, και να ζήσετε τον έρωτά σας—καλή τύχη, βέβαια, να πείσεις ένα άτομο που έχει σκαλίσει τον προβληματικό σου εγκέφαλο ότι αξίζει να βγάλει τα ρούχα του για ‘σένα. Αν, όμως, σου γυαλίζει κάποιος άλλος ασθενής, τότε πρέπει να σκεφτείς πως α) είναι εκεί για έναν λόγο, και δεν χρειάζεσαι περισσότερη δυσλειτουργία στην ζωή σου, και β) αν κάνετε κάτι, μετά λογικά θα αρχίσετε να γκρινιάζετε στον ψυχολόγο ο ένας για τον άλλο, και ο ψυχολόγος δεν πληρώνεται αρκετά για να το υποστεί αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v