Μικρές συμβουλές για… μεγάλη καψούρα

Πώς να τον κάνεις να τρελαθεί μαζί σου… Χωρίς καν να κουραστείς!
Μικρές συμβουλές για… μεγάλη καψούρα
Όπως λέει το ρητό, το φλερτ δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο. Κι επειδή ξέρουμε ότι υπάρχει κάποιο καλοκαιρινό αντικείμενο του πόθου που σου έχει πάρει το μυαλό—και θες να το δεις να ανταποκρίνεται—ετοιμάσαμε τις παρακάτω συμβουλές για να τον κάνεις να μη μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται. Τι περιμένεις;

Κρύψε κάτι
Δεν μιλάμε για τα ρούχα. Φόρεσε ό,τι θες. Αλλά είναι τέλεια ιδέα να ξεκινήσεις να λες μια ιστορία που είναι αρκετά σέξι, να του κεντρίσεις την προσοχή και να αποκαλύψεις τόσα-όσα. Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα για ‘σένα… ακόμα.

Φόρα κάτι σέξι
Και όταν λέμε σέξι, εννοούμε κάτι που να σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι. Αν, για παράδειγμα, πιστεύεις ότι το πιο σέξι πράγμα που έχεις στην ντουλάπα σου, είναι ένα μάξι φόρεμα, να το φορέσεις. Δεν σε σταματάει κανείς. Αν νιώθεις σέξι, είσαι σέξι.

Άφησέ τον να σε κυνηγήσει
Μην παίζεις μαζί του, αλλά μην είσαι και 100% διαθέσιμη. Δες το σαν θέμα αυτοσεβασμού. Αν σου πει να κανονίσετε να βγείτε, όλα καλά. Αν, όμως, σου σκάσει τελευταία στιγμή πρόσκληση για έξοδο, πες ότι δεν μπορείς, και πες του ότι περιμένεις να αναπληρώσει.

Κάνε τον να περιμένει
Δημιούργησε σεξουαλική ένταση, αν θες, λέγοντάς του… καληνύχτα. Προφανώς, αν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, κανείς δεν θα σου πει να κάνεις το αντίθετο, αλλά ξέρεις πως αν τον κάνεις να περιμένει, θα το θέλει ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά.

Ακούμπησέ τον
Με συγχωρείτε, ήταν 100% προσχεδιασμένο.

Πήγαινε την κουβέντα εκεί
Και όταν λέμε εκεί, εννοούμε στο σεξ. Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναλύσετε όλα σας τα kinks από το πρώτο ραντεβού, αλλά δεν θα σας κάνει και κακό να βγάλετε την σεξουαλική σας συμβατότητα για ένα test-drive.

Στείλε του μια selfie
Όχι τέτοιου είδους selfie. Ακόμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v