Σημάδια ότι είστε (μόνο) φίλοι

Η φίλη του ήσουν. Η φίλη του είσαι. Και φίιιιιιιιιιιιλη θα μείιιινεις. Συγγνώμη.
Σημάδια ότι είστε (μόνο) φίλοι
Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις αν το αντικείμενο του πόθου σου σε γουστάρει. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για αυτό. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνα τα σημάδια που σου λένε ότι η σχέση σας δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει το στάδιο της φιλίας.

Κι αυτό μπορεί να σε πονάει, αλλά δεν είναι κακό. Απλά δεν σε γουστάρει. Σε γουστάρει, όμως, αρκετά για να είστε φίλοι, και αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, τότε συγχαρητήρια! Έκανες έναν καινούριο φίλο!

1. Βγαίνετε μόνο με παρέα
Δύσκολα θα σου πει να βρεθείτε μόνο οι δυο σας, επειδή οι πιο cheek to cheek καταστάσεις είναι φυλαγμένες για άλλα άτομα. Μέσα στην παρέα, νιώθει πιο ασφαλής.

2. Προσπαθεί να σου βρει γκομενάκια
Ενδιαφέρεται και νοιάζεται για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να μην είναι κομμάτι της. Εναλλακτικά, έχει καταλάβει ότι τον γουστάρεις και προσπαθεί να σου το φέρει με τον πιο διακριτικά ξεκάθαρο τρόπο.

3. Δεν αράζετε ποτέ το βράδυ
Επειδή όλοι ξέρουμε τι γίνεται όσο νυχτώνει…

4. Μιλάτε περισσότερο με μηνύματα
Αν ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω για ‘σένα από απλός φίλος, δεν πιστεύεις ότι θα προσπαθούσε να βρίσκεστε περισσότερο από κοντά;

5. Σου ζητάει συμβουλές για τα ερωτικά του
Που σημαίνει ότι α) δεν έχει την παραμικρή ιδέα ότι εσύ μέσα σου καις και λιώνεις, και β) εκτιμά πολύ την άποψή σου, άρα είσαι σημαντικός άνθρωπος για εκείνον. Κι αυτό είναι συγκινητικό, υποθέτουμε.

6. Σε αποκαλεί αστεία, χαριτωμένη…
…και όλες εκείνες τις λέξεις που είναι ακριβώς το αντίθετο του “θέλω να δω τι έχει μέσα στο βρακί σου”.

7. Δεν τον νοιάζει η εμφάνισή του μπροστά σου
Κλασικό σημάδι άντρα που θέλει να κάνει καλή εντύπωση: Φτιάχνεται. Στολίζεται. Αν τις περισσότερες φορές που βρίσκεστε είναι με την φόρμα και τρώει πίτσα, τότε σε βλέπει σαν αδερφή του.

8. Σε λέει “Ρε μαλάκα”
Συγγνώμη. :-(

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v