Οι χειρότερες μέθοδοι για φλερτ

Αν θες όντως να βρεις μια καλή σχέση, σταμάτα να κάνεις τα παρακάτω ενώ φλερτάρεις.
Οι χειρότερες μέθοδοι για φλερτ
Ναι, έχουμε πει ότι οι κλισέ και γλοιώδεις ατάκες τύπου “Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου” δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ποτέ. Αλλά μερικές φορές, η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις άσχημες. Την μια στιγμή εκνευρίζεσαι επειδή κανείς δεν ξέρει να φλερτάρει χωρίς να γίνεται γλίτσας, και αμέσως μετά έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιο από τα παρακάτω.

Ναι, αν είναι να μην ακούσουμε αυτές τις απαίσιες, απελπισμένες ατάκες, καλύτερα να μας ρωτάνε μια ζωή τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς μας.

Είμαι τόσο μόνος!
Θα ήταν καλό να μην το έλεγες πάνω σε ραντεβού ή ενώ προσπαθείς να πείσεις ένα άτομο να ασχοληθεί μαζί σου. Μπορεί να νομίζεις ότι κάνεις αυτοσαρκαστικό χιούμορ, αλλά στην πραγματικότητα λες κυριολεκτικά ότι είσαι τόσο μόνος, που θα δεχτείς προσοχή απ’ τον καθένα.

Εμένα με κυνηγάνε
Μπράβο. Είσαι ο μεγαλύτερος και πιο περιζήτητος εργένης της συνοικίας. Θα ήταν καλό τώρα να εστιάσεις την προσοχή σου στο πρόσωπο που έχεις μπροστά σου—που αν ακούσει άλλη μια βλακεία να βγαίνει από το στόμα σου, δεν πρόκειται να σε κυνηγήσει ποτέ.

Βασικά θέλω να γίνουμε φίλοι
…είπε, και τρεις μέρες μετά έστειλε φωτογραφίες με το πέος του. Αν πεις σε κάποιον ότι θέλεις να γίνετε φίλοι, φρόντισε να το εννοείς. Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα το πολύ ειλικρινές “Δεν ψάχνω σχέση, αλλά θα ήθελα να κάνουμε παρέα και σεξ”. Πίστεψέ μας, πιο πιθανό είναι να δουλέψει.

*οποιαδήποτε υπόνοια ότι κερασμένο ποτό = σεξ*
Όχι. Δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα. Εκτός από λεφτά για κοκτέιλ, χρειάζεσαι και προσωπικότητα, και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο κόσμος τους χρωστάει οτιδήποτε… συνήθως δεν έχουν καλή προσωπικότητα.

*οποιαδήποτε μορφή negging*
Το negging (“κομπλιμέντα” που έχουν σκοπό κατά βάθος να προσβάλουν) είναι τεχνική που δεν είχε ποτέ αποτέλεσμα, σε κανέναν νοήμονα άνθρωπο. Επίσης, τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις αν μειώσεις το άτομο που (υποτίθεται) σου αρέσει; Πάρα πολύ χειριστική μέθοδος, και πολύ κακόψυχη.

Σε παρακαλώ, βγες μαζί μου!
Υποθέτοντας ότι αυτό ειπώθηκε μετά από μία αρχική άρνηση, τότε είσαι για λύπηση. Αποδέξου την απόρριψη σαν ώριμος άνθρωπος, και συνέχισε την ζωή σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v