Γυναικεία “μυστικά” που καταλαβαίνουν οι άντρες

Αυτά που κάνουν οι γυναίκες, πιστεύοντας πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν. Αλλά τα έχουν καταλάβει εδώ και καιρό.
Γυναικεία “μυστικά” που καταλαβαίνουν οι άντρες
Υπάρχουν μερικά πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και σήμερα. Κάποτε ήταν κανόνες “σωστής συμπεριφοράς”, ή όπως κι αν έλεγαν αυτούς τους εντελώς χαζούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες όταν φλερτάρουν. Για παράδειγμα: Αγνόησέ τον, και θα κολλήσει περισσότερο.

Ναι, πλέον αυτά τα κόλπα δεν λειτουργούν και τόσο. Επειδή α) κάτι τέτοιο είναι εντελώς αντιπαραγωγικό, β) υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, για να απαντήσουμε κι εμείς με ένα κλισέ. Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά σε μερικά ακόμη πράγματα που κάνουν οι γυναίκες, πιστεύοντας ότι οι άντρες δεν τα καταλαβαίνουν. Οι άντρες τα έχουν καταλάβει εδώ και καιρό—και είναι πολύ πιο εντάξει με αυτά απ’ ό,τι νόμιζες.

Απλά υπάρχω, εδώ, με το σώμα μου
Είναι εκείνο το “είμαι στο γυμναστήριο και πρέπει να κάνω διατάσεις μπροστά σου”. Εκείνο το κάζουαλ “Θα δείξω το δέρμα μου, αλλά όχι και τόσο δέρμα, αλλά ακριβώς όσο δέρμα πρέπει”. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Προσπαθείς να κατευθύνεις το βλέμμα του, και το καταφέρνεις. Και αν του δείξεις πως ενδιαφέρεσαι, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει τι κάνεις.

Εγώ πλένω τα χέρια μου αυτή τη στιγμή, οκέι;
Όλοι ξέρουμε γιατί άνοιξες την βρύση. Και το ξέρουμε, επειδή ανήκουμε επίσης στο ανθρώπινο είδος, και κάνουμε το ίδιο πράγμα καθημερινά. Ναι, εντάξει, κάποιος θα έλεγε πως είναι αντιαισθητικό, αλλά – αλήθεια τώρα – είναι όντως τόσο μεγάλο θέμα; Επίσης…

…πάω να φρεσκαριστώ
Κάνε την δουλειά σου περήφανα και μην ανησυχείς για τίποτα.

Και μετά μου είπε αυτό και δεν ξέρω
Το ξέρουμε πως πρακτικά ό,τι μήνυμα σου έχουμε στείλει ποτέ μπορεί να το δουν και οι φίλες σου. Ναι, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα του κόσμου, αλλά αν δεν σε βοηθήσουν τα πιο κοντινά σου άτομα να καταλάβεις αν αυτό το emoji υποσχόταν σεξ, τότε ποιος; Επίσης το κάνουμε κι εμείς κατά κόρον, οπότε ένα έγκλημα που διαπράττεται από όλους, σταματάει να είναι έγκλημα.

Τα μάτια μου δεν είναι εκεί, κι αυτό είναι οκέι
Γενικά συμβαίνει από την αρχαιότητα. Ειδικά, μετά από εκείνη τη σκηνή στα Φιλαράκια, έχει γίνει πρακτικά meme. Αν θες να κάνεις έναν άντρα δικό σου, μίλα του ενώ ταυτόχρονα προτείνεις το στήθος σου. Θα κοιτάξει εκεί. Αν θέλει να το παίξει κύριος, θα καρφωθεί στα μάτια σου ενώ βλέπεις τον ιδρώτα να κυλά στο μέτωπό του. Αλλά το πιο πιθανό είναι απλά να κοιτάξει τα βυζιά σου.

Τα μαλλιά μου είναι χάλια σήμερα, και το μακιγιάζ μου έγινε από ένα εφτάχρονο με κινητικά προβλήματα
Ψάρεψε όσα κομπλιμέντα θες. Θα τα λάβεις. Αρκεί όταν αρχίσετε να γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, να σταματήσεις. Δεν αντέχεται για πολύ καιρό αυτό, και σε κάνει να φαίνεσαι ανασφαλής.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
…Είμαι στ’ αλήθεια τόσο αστείος, ή απλά θες να κάνεις σεξ μαζί μου; Όχι, θα δεχτώ οποιαδήποτε από τις δύο απαντήσεις, νιώθω πολύ περήφανος για τον εαυτό μου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v