Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει αυτός

Επειδή το κυνηγητό δεν είναι για όλους. Ή επειδή θες να νιώσεις σαν το αντικείμενο του πόθου.
Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει αυτός
Μήπως έχεις βαρεθεί να κυνηγάς πάντα εσύ εκείνον που σου αρέσει; Ή μήπως βλέπεις να σου στέλνει πολύ ανάμεικτα μηνύματα με αυτά που λέει και κάνει, και θες να του δείξεις πως εσύ δεν θα χαραμίσεις τον χρόνο σου με αυτά;

Τότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, και πριν καν το καταλάβεις θα έχει τρελαθεί μαζί σου, και θα προσπαθεί εκείνος να σε προσεγγίσει.

Παιξ’ το δύσκολη
Παλιό και δοκιμασμένο κόλπο. Μην απαντήσεις αμέσως στο τηλέφωνο. Μην του τα προσφέρεις όλα στο πιάτο. Δείξε του ότι τα standards σου είναι ψηλά, και ότι πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλός για να σε κατακτήσει.

Νιώσε σέξι
Διώξε τις ντροπές από πάνω σου, και νιώσε άνετα με το σώμα σου και την σεξουαλικότητά σου. Πέτα στα σκουπίδια όλους εκείνους τους μισογυνιστικούς μύθους που λένε ότι μια γυναίκα που είναι και νιώθει σέξι (και το δείχνει!) δεν πρόκειται να βρει έναν άντρα που ψάχνει για κάτι σοβαρό.

Μην αγχώνεσαι
Μια καλή σκέψη που θέλουμε να έχεις κάθε φορά που ο έρωτας φαίνεται να πλησιάζει είναι ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Σταμάτα να αγχώνεσαι για μηνύματα, τι θα σου στείλει, πότε θα σου στείλει και τι εννοεί, και απλά να είσαι ο (χαλαρός) εαυτός σου.

Φλέρταρέ τον
Ναι, σε ακούμε που αναρωτιέσαι “Δεν είναι αυτό αντιπαραγωγικό, εφόσον θέλω να με κυνηγήσει εκείνος;” Και η απάντηση είναι όχι. Το ότι προσπαθείς να τον κάνεις να σε πλησιάσει αυτός δεν σημαίνει πως θα είσαι μια παγοκολόνα. Παίξε μαζί του και καν’ τον να θέλει κάθε φορά ακόμα περισσότερα.

Ζήσε την ζωή σου
Αν θες πραγματικά να τον κάνεις να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι… να ζεις την ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πήγαινε στην δουλειά σου, φρόντισε τον εαυτό σου, ασχολήσου με τα χόμπι σου. Δωσ’ του να καταλάβει ότι ο χρόνος σου είναι ένα προνόμιο που πρέπει να κερδίσει, ότι δεν ξεροσταλιάζεις πάνω απ’ το τηλέφωνο.

Φόρα κάτι κόκκινο
Επειδή είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το κόκκινο χρώμα τρελαίνει τους άντρες. Κόκκινα ρούχα, κόκκινα παπούτσια ή το πιο κλασικό και αγαπημένο κόκκινο κραγιόν, και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v