Μεθυσμένα λάθη που όλοι έχουμε κάνει

Επειδή όταν μιλάει το αλκοόλ, το μυαλό σωπαίνει. Και μετά υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι δεν θα πιεις ξανά.
Μεθυσμένα λάθη που όλοι έχουμε κάνει
Υπάρχει άνθρωπος που να αγαπάει τον μεθυσμένο του εαυτό; Θα θέλαμε να γνωρίσουμε αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή εμείς συνήθως καταλήγουμε να ξυπνάμε με μία μνήμη θολή, που όσο επανέρχεται, νιώθουμε όλη και μεγαλύτερη ντροπή.

Ιδού, λοιπόν, η λίστα της ντροπής. Μια λίστα με πράγματα που έχουμε κάνει όλοι μεθυσμένοι, επειδή το αλκοόλ είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

*Στέλνουμε πολλά μηνύματα που δεν βγάζουν νόημα. Πολλές φορές σε πρώην.
*Μερικές φορές αυτά τα μηνύματα καταλήγουν σε σεξ. Πολλές φορές με πρώην.

*Τι συμβαίνει όταν είσαι τόσο χάλια, που αυτά τα μηνύματα δεν τα στέλνεις εκεί που πρέπει, αλλά τα ποστάρεις στο προφίλ σου;
*Έχουμε χάσει κάθε πιθανό φίλτρο και αρχίσαμε να εξιστορούμε ολόκληρη την σεξουαλική μας ζωή σε αγνώστους.

*Οι φίλοι μας έχουν ανεχτεί πάρα πολύ κλάμα. Μερικές φορές το κλάμα είναι αναμεμειγμένο με γκρίνια, αλλά καμία λέξη δεν βγάζει νόημα.

*Ας μιλήσουμε για αυτά που επιλέγουμε να φάμε όταν είμαστε μεθυσμένοι. Ή όχι. Και μόνο στην σκέψη, ανακατευόμαστε.

*Τουαλέτες. Για τις γυναίκες, σημαίνει αυτομάτως ότι κάνουν καινούριες κολλητές που δεν θα θυμούνται το όνομά τους αύριο. Για τους άντρες, είκοσι λεπτά μπροστά από ένα ουρητήριο. Με το φερμουάρ κλειστό, απλά καθόμαστε εκεί και κοιτάμε τον τοίχο.

*Αλλά όλα αυτά γίνονται στην περίπτωση που αποφασίσεις να πας τουαλέτα πριν φύγεις από το μπαρ. Διαφορετικά, καλή τύχη, όλο και κάποιο στενάκι θα βρεις.

*ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΚΕΪ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ!
*Με αυτά τα λεφτά θα πλήρωνες τα κοινόχρηστα.

*Θυμήσου όλες τις φορές που έτυχε να δεις μεθυσμένους ανθρώπους στο μετρό. Σκέψου ότι κι εσύ έχεις φερθεί έτσι, κι ας μην το θυμάσαι.
*Στέλνεις μηνύματα σε άκυρα γκομενάκια στο Instagram, στα οποία μηνύματα αποκαλύπτεις τον αληθινό λόγο που έκανες follow. “gei9a nmou arsesei h fatsa sou hahahahahahahahahhhhhh”

*Όταν είσαι ακόμα στο μπαρ και παίζει το τραγούδι σου, και ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ, κι ας μην θυμάσαι τους στίχους.
*Και μετά παίζει το δεύτερο τραγούδι σου.
*Βασικά, όταν είσαι μεθυσμένος, όλα τα τραγούδια είναι το τραγούδι σου.
*Εκτός από το τραγούδι που έχεις ζητήσει 15 φορές και ο καρ***ης DJ αρνείται να παίξει.

*Όταν μπαίνει στο δωμάτιο εκείνο το τσόκαρο που μισείς, και γυρνάς και λες στους φίλους σου “Το μισώ αυτό το τσόκαρο”, ενώ το τσόκαρο είναι ακριβώς από πίσω σου.
*Όταν δεν σου αρκεί αυτό που είπες, οπότε πατάς σκόπιμα το πόδι του τσόκαρου, ξέροντας πως το μεθύσι σου είναι η καλύτερη δικαιολογία. Ουπς.

*Βρίσκεσαι με ένα τσιγάρο στο στόμα, ενώ δεν καπνίζεις.

*Μπαίνεις σε ταξί για να πας σπίτι, επειδή είσαι υπεύθυνος άνθρωπος, και καταλήγεις να λες την ιστορία της ζωής σου στον ταξιτζή, ο οποίος σε κρίνει πάρα πολύ άσχημα και εύχεται να μην κάνεις εμετό μες στο αυτοκίνητό του.

*Γυρνάς σπίτι, το κεφάλι σου γυρίζει και θέλεις να πεθάνεις, οπότε καταλήγεις να βλέπεις βιντεάκια με θεωρίες συνομωσίας στο YouTube, και για κάποιο λόγο βγάζουν περισσότερο νόημα από ποτέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v