Σημάδια ότι δεν ψάχνει για σχέση

Μήπως αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες του είναι διαφορετικές; Διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σχέση…
Σημάδια ότι δεν ψάχνει για σχέση
Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν ψάχνουν για κάτι σοβαρό. Θέλουν απλά να διασκεδάσουν. Κι αυτό είναι 100% θεμιτό και εντάξει… αρκεί να γίνεται ξεκάθαρο από πριν. Διαφορετικά, απλά έχεις μπλέξει με έναν τύπο που θέλει την πίτα του ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο.

Κι επειδή δεν θέλουμε να είσαι κανένα από τα δύο σκέλη αυτής της αναλογίας, διάβασε παρακάτω, και αν παρατηρήσεις να συμβαίνουν αυτά που θα σου περιγράψουμε, πράξε καταλλήλως.

Σου στέλνει τις πιο άκυρες στιγμές
Και συνήθως είναι βράδυ. Και λογικά αφού ανταλλάξετε πέντε κουβέντες, θα πάει την συζήτηση στο σεξ. Και, ναι, το sexting έχει πλάκα, αλλά αν είναι το μόνο πράγμα που κάνετε μεταξύ σας, δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω.

Δεν σε ακούει
Προσπαθείς να του πεις για την ημέρα σου. Για την δουλειά σου. Για αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι κι αυτά που ονειρεύεσαι. Οι απαντήσεις του; “Haha poso dikio exeis!” Μετάφραση: Τέλειωνε λίγο με τα ψυχολογικά σου μπας και γ#$%&ουμε κάποια στιγμή…

Δεν θυμάται τίποτα
Ακόμα κι αν νομίζεις ότι σε ακούει όταν του μιλάς, αν τον ρωτήσεις δέκα λεπτά μετά για τι πράγμα του έλεγες, δεν θα έχει ιδέα. Πρακτικά σε βλέπει σαν μια ανθρώπινη μηχανή λευκού θορύβου.

Δεν θυμάται ούτε τα σημαντικά
Κι άντε να πεις ότι δεν μπόρεσε να δώσει την απαραίτητη προσοχή στο καθημερινό σου δράμα, ή σ’ αυτά που έλεγες. Κακό. Αλλά γίνεται και χειρότερο, επειδή μάντεψε ποιος δεν θα σου στείλει μήνυμα για χρόνια πολλά στα γενέθλιά σου. Ενώ είστε φίλοι στο Facebook, και λογικά του ήρθε ενημέρωση.

Οι φίλοι σου τον αντιπαθούν
Οι φίλοι σου μερικές φορές ξέρουν καλύτερα από ‘σένα. Και το καλό που σου θέλουμε να τους ακούσεις. Επειδή αν πληγωθείς μετά, αυτοί θα πρέπει να βγάλουν το συναισθηματικό κουφάρι σου απ’ τον βούρκο.

Δεν σε ρωτάει ποτέ τίποτα
Ούτε τι σου αρέσει. Ούτε με τι ασχολείσαι. Ούτε αν είχες καλή μέρα. Δεν ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για ‘σένα. Και, ξανά, θα πούμε ότι αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Αν, για παράδειγμα, γνωριστήκατε και αποφασίσατε από κοινού ότι αυτή θα είναι μια πολύ καλή και λειτουργική μη-σχέση με βάση το σεξ, όλα καλά. Αν σου πουλάει παραμύθια, ήρθε η ώρα να του πεις να πάει εκεί που πρέπει. Στον διάτανο.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v