ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Δεν είσαι χαλί για να σε πατάνε

Αν νιώθεις πως η ζωή σου πήρε κάπου μια λάθος στροφή και ξαφνικά όλοι σε εκμεταλλεύονται, ήρθε η ώρα για αλλαγές…

Δεν είσαι χαλί για να σε πατάνε

Μπορούμε να το καταλάβουμε. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους την επιθυμία να γίνονται αρεστοί. Να ικανοποιούν τους άλλους. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την επιθυμία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Και κάπως έτσι, αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν να γίνονται θύματα. Να τους εκμεταλλεύεται ο καθένας.

Και αν νιώθεις πως είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ήρθε η ώρα να σταματήσεις. Να σταματήσεις να προσπαθείς να τους ικανοποιείς όλους, και να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Και έχουμε τους κατάλληλους λόγους.

Είναι κουραστικό
Είτε είναι κακή συνήθεια, είτε νεύρωση, είτε μια τεράστια, ανεξέλεγκτη εσωτερική ανάγκη, όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχεις για να προσπαθείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, στο τέλος το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντληθείς, χωρίς να έχεις κερδίσει τίποτα.

Δεν θα νιώσεις ποτέ ολοκληρωμένος
Όσο κι αν προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει ένα μικρό κομμάτι μέσα σου, βουτηγμένο στην ανασφάλεια, που θα σου λέει ότι δεν είσαι αρκετός. Ότι δεν καταφέρνεις αρκετά, και ότι πρέπει να κοπιάσεις ακόμα περισσότερο.

Δεν θα βρεις αληθινή αγάπη
Με το να μεταμορφώνεις συνεχώς τον εαυτό σου σε κάτι που θέλουν οι άλλοι να δουν, δεν θα είσαι ποτέ ειλικρινής. Και η ειλικρίνεια είναι αυτό που χρειάζεται μια σωστή σχέση για να λειτουργήσει.

Θα χάσεις τον εαυτό σου
Πόσο συχνά αλλάζεις γνώμη για πράγματα; Πόσο συχνά αναθεωρείς τις αντιλήψεις σου, τα αισθήματά σου, ώστε να ταιριάζεις περισσότερο με το περιβάλλον σου; Πίστεψέ μας, οι άνθρωποι-χαμαιλέοντες σπάνια είναι ευτυχισμένοι.

Θα καταλήξεις να νιώθεις κενός
…αυτό συμβαίνει όταν το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις, να δίνεις και να δίνεις στους άλλους. Σταμάτα. Έχεις ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου, πριν τα πράγματα γίνουν τόσο άσχημα που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις…

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY