ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Δεν είσαι χαλί για να σε πατάνε

Αν νιώθεις πως η ζωή σου πήρε κάπου μια λάθος στροφή και ξαφνικά όλοι σε εκμεταλλεύονται, ήρθε η ώρα για αλλαγές…

Δεν είσαι χαλί για να σε πατάνε

Μπορούμε να το καταλάβουμε. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους την επιθυμία να γίνονται αρεστοί. Να ικανοποιούν τους άλλους. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την επιθυμία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Και κάπως έτσι, αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν να γίνονται θύματα. Να τους εκμεταλλεύεται ο καθένας.

Και αν νιώθεις πως είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ήρθε η ώρα να σταματήσεις. Να σταματήσεις να προσπαθείς να τους ικανοποιείς όλους, και να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Και έχουμε τους κατάλληλους λόγους.

Είναι κουραστικό
Είτε είναι κακή συνήθεια, είτε νεύρωση, είτε μια τεράστια, ανεξέλεγκτη εσωτερική ανάγκη, όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχεις για να προσπαθείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, στο τέλος το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντληθείς, χωρίς να έχεις κερδίσει τίποτα.

Δεν θα νιώσεις ποτέ ολοκληρωμένος
Όσο κι αν προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει ένα μικρό κομμάτι μέσα σου, βουτηγμένο στην ανασφάλεια, που θα σου λέει ότι δεν είσαι αρκετός. Ότι δεν καταφέρνεις αρκετά, και ότι πρέπει να κοπιάσεις ακόμα περισσότερο.

Δεν θα βρεις αληθινή αγάπη
Με το να μεταμορφώνεις συνεχώς τον εαυτό σου σε κάτι που θέλουν οι άλλοι να δουν, δεν θα είσαι ποτέ ειλικρινής. Και η ειλικρίνεια είναι αυτό που χρειάζεται μια σωστή σχέση για να λειτουργήσει.

Θα χάσεις τον εαυτό σου
Πόσο συχνά αλλάζεις γνώμη για πράγματα; Πόσο συχνά αναθεωρείς τις αντιλήψεις σου, τα αισθήματά σου, ώστε να ταιριάζεις περισσότερο με το περιβάλλον σου; Πίστεψέ μας, οι άνθρωποι-χαμαιλέοντες σπάνια είναι ευτυχισμένοι.

Θα καταλήξεις να νιώθεις κενός
…αυτό συμβαίνει όταν το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις, να δίνεις και να δίνεις στους άλλους. Σταμάτα. Έχεις ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου, πριν τα πράγματα γίνουν τόσο άσχημα που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις…

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο έρωτας είναι το πρόβλημα των ανθρώπων που δεν έχουν προβλήματα."

Φρεντερίκ Μπεγκμπεντέ, Γάλλος κριτικός λογοτεχνίας

  • 1558 - Αρχίζει η Ελισαβετιανή εποχή: Η βασίλισσα Μαρία Α' της Αγγλίας πεθαίνει και τη διαδέχεται στο θρόνο η ετεροθαλής αδελφή της, Ελισάβετ Α'.
    1968 - Ο Αλέκος Παναγούλης καταδικάζεται εις θάνατο για την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου.
    1973 - Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
    2011 - Η κυβέρνηση Μόντι (κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Ιταλία) ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία.

© 2002-2017 MEDIA2DAY