Σημάδια ότι σε θέλει πίσω μόνο για σεξ

Λέει ότι σε θέλει πίσω, λέει ότι σ’ αγαπάει, αλλά το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι πόσο του λείπει το σεξ.
Σημάδια ότι σε θέλει πίσω μόνο για σεξ
Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για καταστάσεις στις οποίες ο πρώην σου προσπαθεί να επιστρέψει στην ζωή σου. Και γιατί αυτό είναι πολύ κακή ιδέα. Ή, εναλλακτικά, ποια είναι τα σημάδια που θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι έχει όντως αλλάξει, και πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Τι συμβαίνει όμως όταν τον θέλεις εσύ πίσω; Και, ακόμα χειρότερα, όταν το καταλαβαίνει αυτό και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί; Αν βρίσκεσαι σε παρόμοια κατάσταση, δεν πρέπει να αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε τρελάνει. Πάρε μια ανάσα, διάβασε παρακάτω, και δες αν σε θέλει πίσω επειδή όντως του έλειψες και θέλει να προσπαθήσει… ή αν απλά βαριέται και θέλει να κάνει σεξ.

Σου στέλνει μόνο μες στην μέση της νύχτας
Ποτέ σε κάποια φυσιολογική ώρα. Ποτέ ένα μήνυμα για καλημέρα, και ποτέ μια πρόταση για να βγείτε έξω κάποιο βραδάκι. Σε θυμάται μόνο μετά τα μεσάνυχτα, όταν τον χτυπάει η μοναξιά και ξέρει πως είσαι η πιο ασφαλής επιλογή. Άρα, όχι, δεν είσαι στο μυαλό του όλη μέρα. Μόνο όταν έχει πιει.

Πολλά λόγια, λίγες πράξεις
Σου έχει πει, μεταξύ άλλων, ότι του λείπεις, ότι θα αλλάξει, ότι θέλει να προσπαθήσει ξανά και ότι έμαθε από τα λάθη του. Ότι αυτό που είχατε είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό για να το αφήσετε να πεθάνει έτσι. Και όλα αυτά είναι καλά… αν τα εννοεί. Αλλά αν δεν τα κάνει πράξη, αν δεν προσπαθεί να σε κερδίσει, απλά σου λέει ψέματα.

Είναι ακοινώνητος
Περίπτωση λιγότερο σπάνια απ’ ό,τι πιστεύετε. Τι συμβαίνει όταν ένας τύπος με μηδέν κοινωνικές δεξιότητες χωρίζει, και μετά δεν ξέρει πώς να συνεχίσει; Προφανώς, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο ένα άτομο που γνωρίζει καλά. Και αυτό είναι διπλά προσβλητικό, επειδή α) δεν είσαι η εύκολη λύση του και β) αν δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι οι σχέσεις χρειάζονται ρίσκο, είναι δειλός. Και δεν σου αξίζει ένας δειλός.

Είναι εκεί και δεν είναι
Προσπαθεί πραγματικά να σε πλησιάσει, αλλά μετά εξαφανίζεται για δέκα μέρες. Έπειτα, σου στέλνει ακόμα ένα μήνυμα, βρίσκεστε και περνάτε όμορφα. Άφαντος ξανά. Είσαι σίγουρη πως θες να μπεις σ’ αυτόν τον φαύλο κύκλο;

Προσπαθεί να σε γεμίσει ενοχές
Εντελώς παρανοϊκό. Αν σου στέλνει μηνύματα, αλλά ποτέ δεν κανονίζει να βρεθείτε από κοντά, θα προσπαθήσει να ρίξει το φταίξιμο πάνω σου. Ακόμα χειρότερα, επειδή ξέρει τα κουμπιά σου, θα φροντίσει να το κάνει με τρόπο που δεν θα σε θυμώσει. Και όσο περισσότερο σε γεμίζει με ενοχές, τόσο περισσότερο θα προσπαθεί να σε πείσει να κάνεις σεξ μαζί του, σαν να του το “χρωστάς”.

Η επίθεση της νοσταλγίας
Όποτε μιλάτε, εστιάζει στο παρελθόν—στις καλές σας στιγμές, τουλάχιστον. Προσπαθεί να σου θυμίσει πόσο καλά περνούσατε μαζί (με μερικές ύπουλες αναφορές στο πόσο τέλεια ήταν η ερωτική σας ζωή), ώστε να καταφέρει να σε κάνει να τον σκέφτεσαι ξανά. Αν όντως ήθελε να σε ξανακερδίσει, το παρελθόν θα έμενε στην θέση του. Θα σου έλεγε τι έμαθε από τα λάθη του, και πώς σκοπεύει να φερθεί διαφορετικά αυτή τη φορά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v