Σημάδια ότι δεν σε θέλει

Αν παρατηρήσεις τα παρακάτω… συγγνώμη, αλλά απλά δεν σε γουστάρει.
Σημάδια ότι δεν σε θέλει
Εσύ τον γουστάρεις. Εκείνος… δεν φαίνεται να δίνει και τόση σημασία. Είναι χαζός και δεν έχει πάρει χαμπάρι, ή απλά δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί σου; Μερικές φορές είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει, και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σε βοηθήσουμε.

Αν θες να μάθεις μια και καλή αν τελικά σε θέλει ή όχι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις την παρακάτω λίστα. Και μην τολμήσεις να τα βάψεις μαύρα αν, εν τέλει, αυτό που διαβάσεις δεν σε ικανοποιήσει. Θυμήσου αυτό με τις πορτοκαλιές και τα πορτοκάλια.

Δεν σε ρωτάει τίποτα προσωπικό
Όσες φορές έχετε μιλήσει, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει κάτι περισσότερο από τα τυπικά για εσένα. Όταν λέμε τυπικά, εννοούμε όνομα, δουλειά, και τσακίρ κέφι τι μουσική ακούς. Αυτά δεν είναι πληροφορίες που θα τον κάνουν να σε δει με άλλο μάτι. Αν δεν σου κάνει καμία ερώτηση που να σου επιτρέπει να ξεδιπλώσεις την υπέροχη προσωπικότητά σου, απλά δεν σε γουστάρει.

Δεν σου λέει τίποτα προσωπικό
Παρομοίως, αν κι εκείνος δεν φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου λεπτομέρειες από την ζωή του, τότε το πράγμα δεν θα προχωρήσει. Και, όχι, αν του έκανες απανωτές ερωτήσεις και σου απάντησε για να μην φανεί αγενής, δεν μετράει. Επίσης δεν μετράνε οι πληροφορίες που έμαθες από τους φίλους του και σκαλίζοντας μέχρι και το LinkedIn του.

Περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις
Όπως είχε πει και η Καλομοίρα (#never4get), “Κι όλο περιμένω”. Πάνω από το τηλέφωνο, στο λάπτοπ, σε μια γωνία για να διασταυρωθούν τα βλέμματά σας. Κι όμως, αυτό που περιμένεις, δεν έρχεται ποτέ. Ναι, θα μας πεις ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά αυτό δεν ισχύει στις ερωτικές σχέσεις. Στις ερωτικές σχέσεις, ό,τι παραμένει ακίνητο, σαπίζει.

Φτηνές δικαιολογίες
Ας πούμε ότι ακόμα και η πιο τρελή δικαιολογία, την πρώτη φορά μπορεί να γίνει πιστευτή. Άντε και την δεύτερη. “Δεν σου έστειλα, επειδή πέθανε το κινητό μου και ο φορτιστής μου ταυτόχρονα, συγγνώμη”. Τρεις δικαιολογίες, όμως, στην σειρά, σημαίνει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v