Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουμε στα μηνύματα

Όχι, το να στέλνεις ένα μήνυμα που περιέχει τον ίδιο αριθμό λέξεων με έκθεση πανελληνίων ΔΕΝ σημαίνει ότι έχεις πολλά και σημαντικά να πεις.
Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουμε στα μηνύματα
του Θοδωρή Διάκου

Δυστυχώς, είναι πράγματα που έχουμε κάνει οι περισσότεροι. Και ίσως εξακολουθούμε να κάνουμε. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το να μιλάς με μηνύματα – ειδικά με άτομο που θες κάποια στιγμή στο μέλλον να βρίσκεται στο κρεβάτι σου – είναι αγχωτικό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε γκρινιάρηδες και να κάνουμε λίστα με όλα αυτά που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

Οι τελείες
Τα θαυμαστικά; Σίγουρα, είσαι ενθουσιασμένος. Τα ερωτηματικά; Αναγκαία, καθώς μια ερώτηση χωρίς σημείο στίξης δεν βγάζει νόημα. Οι τελείες στα μηνύματα; Ξεκάθαρο σημάδι ότι σχεδιάζεις την δολοφονία του συνομιλητή σου.

Οι… τρεις τελείες
Το οποίο ακούγεται υποκριτικό, μιας και ο συγκεκριμένος συντάκτης φημίζεται για την κατάχρησή τους, αλλά όλοι ξέρουμε πως τα αποσιωπητικά σημαίνουν μόνο ένα πράγμα και επίσης είναι τρομακτικά, γιατί σου θυμίζουν τρομακτικό θείο που θέλει να κάτσεις στα γόνατά του.

Μια πρόταση, τέσσερα μηνύματα
Μερικές φορές
Δεν νομίζεις
Ότι θα μπορούσες
Να δείρεις κάποιον που μιλάει έτσι;

Μια πρόταση, ένα μυθιστόρημα
Παρομοίως, το να συμπτύξεις την ιστορία της ζωής σου μέσα σε ΕΝΑ μπλε κουτάκι στο chat είναι ενοχλητικό και κουραστικό. Τουλάχιστον βάλε ένα tl;dr από κάτω.

OK
…αγενές.

Thumbs up
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΓΕΝΕΣ.

Κοιμάσαι;
Είναι τρεις το πρωί. Προφανώς δεν ενδιαφέρεσαι για τον ύπνο μου και την υγεία μου, και απλά θέλεις να κάνεις σεξ.
Όχι, μόλις βγήκα απ’ το ντους, θες να περάσεις από ‘δω;

Group chat με αγνώστους
Τα group chat είναι αποδεκτά μόνο αν περιέχουν 3-4 άτομα με τα οποία είστε τόσο καλοί φίλοι, που θα βοηθούσατε ο ένας τον άλλον να θάψει πτώμα. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος. Απλά όχι.

Γεια. Αντίο.
Στέλνεις ένα μήνυμα. Για έξτρα πόντους κακίας, το μήνυμα αυτό είναι ερώτηση. Και μετά εξαφανίζεσαι από προσώπου γης. Επειδή αυτό βγάζει νόημα.

ΑΧΝΕ
Aftu tu eidus to grapsimo itan astio gia prp 15 lepta to 2014 manmu ke prepi ilikrina na stamatisis na to kns epidi kanis de prokite n s pari sta sovara. ΝΕ ΤΙ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v