Αυτά που θα σου πει μόλις τον απορρίψεις

Επειδή υπάρχουν κι εκείνοι οι άντρες που απλά δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει “όχι”.
Αυτά που θα σου πει μόλις τον απορρίψεις
Θα κάνουμε μια τρελή υπόθεση ότι οι περισσότερες από τις αναγνώστριές μας έχουν βρεθεί στην αμήχανη εκείνη θέση που κάποιος τις φλερτάρει, εκείνες προσπαθούν να τον απορρίψουν ευγενικά, κι εκείνος αντιδρά… όχι και τόσο όμορφα.

Εντάξει, όταν λέμε τρελή υπόθεση εννοούμε πως θα δηλώσουμε ένα γεγονός, και όταν λέμε φλερτάρει, τις μισές φορές τουλάχιστον εννοούμε “παρενοχλεί λεκτικά και σεξουαλικά μέσω facebook”. Επειδή, δυστυχώς, ένα μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού δεν έχει ιδέα τι σημαίνει σεβασμός. Και, την ίδια στιγμή, θα υποθέσουμε ότι μετά την τελική, την πιο οριστική απόρριψη, ακολούθησε κάποια από τις παρακάτω ατάκες απείρου κάλλους. Διαβάστε και εκνευριστείτε ελεύθερα:

Δεν μου άρεσες καν τόσο πολύ!
Κλασικό, κλισέ, κλαφ’ τα Χαράλαμπε. Αυτή η ατάκα είναι απλά η προσπάθειά του να σώσει ό,τι έμεινε από τον εγωισμό του, επειδή μάλλον δεν ήσουν το πρώτο άκυρο που έφαγε σήμερα.

Εσύ φταις, έχεις συνηθίσει τους μ*λάκες
Άλλη μια φορά: Προσπάθεια να μαζέψει τα σπασμένα, με μια ωραία δόση κακίας μέσα.

Θέλω απλά να μου πεις γιατί!
Επειδή ένα απλό όχι ποτέ δεν είναι αρκετό χωρίς να ακολουθήσει και αναγκαίο session με διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Σαν τις άλλες είσαι, θες γκόμενο με αμάξι/λεφτά/κοιλιακούς/οτιδήποτε
Μπορούμε να σταματήσουμε επιτέλους να βάζουμε ολόκληρο το γυναικείο φύλο σε ένα μεγάλο τσουβάλι; Επίσης, το να θέλει μια γυναίκα άντρα με κοιλιακούς είναι κυριολεκτικά το ίδιο με το να θέλει ένας άντρας γυναίκα με μεγάλο στήθος. Και κανείς δεν θα ‘πρεπε να έχει πρόβλημα με αυτό.

Θα καταλήξεις ολομόναχη!
Είπε, κοιτώντας μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα του. Δυστυχώς, οι προβλέψεις του περιορίστηκαν εκεί και όχι στα νούμερα του Τζόκερ, ας πούμε.

Μπορούμε να μείνουμε φίλοι;
Προσοχή! Αυτό είναι παγίδα. Δεν θέλει να μείνετε φίλοι, απλά θέλει να μείνει στην ζωή σου για να προσπαθήσει ξανά να κάνει σεξ μαζί σου σε μερικούς μήνες. Επειδή μπορεί να έχεις μνήμη χρυσόψαρου.

Άντε γ*μήσου!
Ώ ρ ι μ ο

Όταν μείνεις μόνη σου, εγώ δεν θα είμαι εδώ!
Κυριολεκτικά ο σκοπός που σε απέρριψε είναι επειδή ήθελε να μείνει μόνη της και να μην είσαι εδώ.

Μα, σου φέρθηκα τόσο καλά…
Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε: Να πιστεύουμε ότι η καλή συμπεριφορά δεν είναι κάτι αυτονόητο, και ότι πρέπει να ανταλλάσσεται με σεξ.

Είναι άδικο!
Θα ήταν ακόμα πιο άδικο αν σου έλεγε ναι και συνειδητοποιούσατε και οι δυο μετά από μια βδομάδα ότι δεν ταιριάζετε. Σκέψου απλά ότι γλύτωσες χρόνο—και σταμάτα να γκρινιάζεις!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v