Παράξενοι τρόποι να καταλάβεις ότι δεν σε γουστάρει

Επειδή σπάνια θα σου το πει κατάμουτρα, μάθε να διαβάζεις τα… κρυφά του σημάδια!
Παράξενοι τρόποι να καταλάβεις ότι δεν σε γουστάρει
Πόσες φορές έχεις βρεθεί στην άβολη εκείνη θέση, να θες να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου, αλλά να φοβάσαι επειδή δεν έχεις ιδέα αν εκείνος σε γουστάρει; Ναι, είναι δυστυχώς μια θέση που πολύς κόσμος έχει βρεθεί, και (ξανά, δυστυχώς) δεν υπάρχει εύκολη λύση. Ακόμα κι αν δεν σε γουστάρει τόσο πολύ, σπάνια θα σου το πει κατάμουτρα, για να μην σε πληγώσει.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθεις να διαβάζεις μερικά από τα πιο κρυφά σημάδια που θα σου δείξει. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά…

Σταυρώνει τα χέρια του
Αυτό είναι κάτι που πάρα πολλοί άντρες κάνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουν καν. Αν του μιλάς και τα χέρια του παραμένουν σταυρωμένα, αυτό σημαίνει πως προσπαθεί ενστικτωδώς να παραμείνει “κλειστός” απέναντί σου.

Είστε φίλες με την πρώην του
Ακόμα κι αν εξακολουθεί να έχει φιλικές σχέσεις με την πρώην του, αν είστε φίλες, μάλλον δεν θα θέλει και τόσο να ξεκινήσει κάτι μαζί σου. Θα ξεκινήσει άβολα, θα πρέπει να υπάρξουν κουβέντες, εξηγήσεις και… παρεξηγήσεις. Επίσης, γιατί γουστάρεις τον πρώην της φίλης σου; Μην σπας το girl code!

Βγαίνετε πάντα με παρέα
Αυτό είναι ίσως ό,τι πιο ξεκάθαρο μπορεί να σου πει, χωρίς όντως να σου το πει. Αν ποτέ δεν έχετε περάσει λίγο χρόνο οι δυο σας, και πάντα βρίσκονται τριγύρω παρέες, απλά προσπαθεί να σου δείξει ότι σε βλέπει (τουλάχιστον) φιλικά.

Σε αγνοεί στα social media
Ναι, ακούγεται εντελώς ηλίθιο, αλλά ας σταματήσουμε να υποκρινόμαστε ότι τα social media δεν παίζουν τεράστιο ρόλο στις σχέσεις πλέον. Αν το προφίλ σου μοιάζει να μην υπάρχει για εκείνον, αν έχεις να δεις like του κανένα εξάμηνο, τότε μάλλον δεν σε θέλει. Ή απλά δεν μπαίνει ποτέ στο Facebook.

Δεν σε κοιτάει στα μάτια
Όπως και η γλώσσα του σώματος, η οπτική επαφή είναι σημαντική. Αν παρατηρήσεις ότι συνήθως αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια, ότι στρέφει το βλέμμα αλλού, οι πιθανότητες λένε ότι είναι απασχολημένος με κάτι άλλο και δεν σου δίνει τόση προσοχή.

Δεν στέλνει ποτέ πρώτος
Δεν γίνεται να κάνεις πάντα εσύ την πρώτη κίνηση. Είναι τεράστιο λάθος να ανοίγεσαι τόσο πολύ κι εκείνος απλά να κάθεται. Το ίδιο συμβαίνει και αν είσαι πάντα η πρώτη που θα προσπαθήσει να κάνει σχέδια. Αν πραγματικά ήθελε να βρεθείτε, θα μπορούσε να σε ρωτήσει εκείνος τι σχέδια έχεις για το σαββατοκύριακο. Καλύτερα να σταματήσεις όσο είναι ακόμα νωρίς, για να μην πληγωθείς περισσότερο…

Δεν μιλάει για τα προσωπικά του
Αν οι συζητήσεις σας περιστρέφονται γύρω από το τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή, τον καιρό και τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του How to get away with murder, είσαι απλώς άλλο ένα άτομο με το οποίο κάνει παρέα. Αν ενδιαφερόταν για ‘σένα, θα φρόντιζε να σου μιλά για την προσωπική του ζωή, θα μοιραζόταν μαζί σου περισσότερα πράγματα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v