Online dating: Να πατήσω ναι;

Αυτά που θα δεις στο προφίλ του και θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν θα κάνεις swipe δεξιά ή στον αγύριστο.
Online dating: Να πατήσω ναι;
Μπαίνεις στο Tinder, ή σε όποια άλλη πλατφόρμα για online dating σου αρέσει να χρησιμοποιείς. Βλέπεις μπροστά σου μια παρέλαση από άθλιους τύπους, μα ξαφνικά, κάτι σου τραβά την προσοχή. Είναι εκείνος, και είναι όμορφος και φυσιολογικός.

Πόσο φυσιολογικός είναι όμως; Άφησέ μας να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις…

ΟΧΙ αν έχει άλλη γυναίκα στις φωτογραφίες του
Το να έχει πολλές γυναίκες φίλες είναι κατανοητό, και υπέροχο. Αλλά βρίσκεται εδώ για να βρει τον έρωτα (ή έστω λίγο σεξ) online. Δεν έχει φωτογραφίες που να τον κάνουν να φαίνεται λίγο πιο διαθέσιμος;

ΝΑΙ αν έχει γράψει κάτι αστείο στο bio του
Αστείο-αστείο, όμως. Όχι σεξιστικό, όχι κάποιο meme, και – προς θεού – καμία ατάκα που ήταν στην μόδα πέντε χρόνια πριν. Αν γράψει κάτι για τον εαυτό του, αν χώσει κι ένα αστειάκι μέσα, όλα είναι καλά. Αν δεν έχει καν bio, δεν τον χρειάζεσαι. Λογικά είναι βαρετός.

ΟΧΙ στις selfies γυμναστηρίου
Το καταλάβαμε. Σηκώνεις βάρη. Αντίο τώρα.

ΟΧΙ στις φωτογραφίες με παιδιά
Είναι δικά του παιδιά; Είναι τα ανιψάκια του; Δεν μας ενδιαφέρει, καθώς το να ανεβάζεις φωτογραφίες με παιδιά σε τέτοιες εφαρμογές είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν σκέφτεσαι. Και, αν δεν είναι δικά σου τα παιδιά, είναι επίσης ξεκάθαρα παράνομο.

ΝΑΙ στις φωτογραφίες από ταξίδια…
…γιατί λογικά θα είναι πολύ ενδιαφέρων τύπος. Αρκεί μέσα σ’ αυτές τις φωτογραφίες να φαίνεται και το πρόσωπό του, και όχι μόνο μια σκιά μέσα σε κάτι βράχια. Αυτό είναι σίγουρα παγίδα.

ΝΑΙ στις selfies
Επειδή δεν θα ντροπιάζαμε ποτέ κάποιον που βγάζει selfies και νιώθει όμορφος. Εκτός κι αν είναι selfies γυμναστηρίου.

ΟΧΙ στους “επιλεκτικούς”
Υπάρχουν κάτι τύποι που γράφουν ολόκληρη λίστα με τα χαρακτηριστικά που έχει η ιδανική τους γυναίκα. 8 στις 10 φορές περιγράφουν την αγαπημένη τους ηρωίδα από anime, επειδή οι τύποι που φτιάχνουν τέτοιες λίστες δεν έχουν ζωή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v