Αυτά που ο άντρας κολλητός σου ξέρει καλύτερα από τον καθένα

…επειδή ο κολλητός σου σε έχει δει στα καλύτερα και στα πιο καταθλιπτικά χειρότερά σου.
Αυτά που ο άντρας κολλητός σου ξέρει καλύτερα από τον καθένα
Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να μιλήσουμε για το αν και κατά πόσο ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να γίνουν (και να παραμείνουν) πλατωνικοί φίλοι. Μπορούν, συμβαίνει, και οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι αναχρονιστική.

Και, όπως κάθε γυναίκα που είχε ποτέ άντρα κολλητό μπορεί να επιβεβαιώσει, είναι μερικά πράγματα που αυτός ο κολλητός μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον καθένα. Πες το διαίσθηση, πες το αγάπη, και άφησέ μας να σου εξηγήσουμε τι χάνεις αν δεν έχεις έναν καλύτερο φίλο του… άλλου φύλου.

Ξέρει αμέσως τις προθέσεις των άλλων αντρών
Επειδή είναι κι εκείνος άντρας και μπορεί με την πρώτη ματιά να καταλάβει αν ο τύπος για τον οποίο κλαίγεσαι σε βλέπει σοβαρά ή θέλει απλά να παίξει. Επίσης, μπορεί να καταλάβει αμέσως πόσο μ**άκας είναι.

Ξέρει αμέσως ποια είναι αληθινή σου φίλη
Κανένα παγερό γυναικείο χαμόγελο δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο, και με την πρώτη υποψία ότι κάποια από τις “φίλες” σου μπορεί να μιλάει πίσω απ’ την πλάτη σου, θα ενημερωθείς. Μπορεί να έχει ή να μην έχει ερωτική ζωή, αλλά ξέρει σίγουρα να “διαβάζει” τις φίλες σου.

Ξέρει αμέσως αν δεν είσαι καλά
Σε έχει δει να περνάς τα πάνδεινα, και πλέον αναγνωρίζει όλα τα σημάδια. Αν φτάσει σε σημείο να σε ρωτήσει “Τι έχεις;”, μην μπεις στον κόπο να το αρνηθείς.

Ξέρει αμέσως αν γουστάρεις κάποιον και δεν το λες
…Προφανώς. Τι περίμενες;

Ξέρει πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ
Κι εσύ ξέρεις πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ. Ξέρετε οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί για τις σεξουαλικές ζωές σας, με κάθε σιχαμένη λεπτομέρεια.

Ξέρει αν έχεις όντως πρόβλημα, ή αν απλά γκρινιάζεις
…και δεν θα ντραπεί να σου το πει. Κι αυτό είναι καλό, επειδή ξέρει ότι θα κάνεις το ίδιο και για εκείνον.

Ξέρει πότε πρέπει να πιείς
Και λογικά θα σκάσει μύτη στην πόρτα σου, με δυο μπουκάλια κρασί.

Ξέρει πότε αντιπαθείς κάποιον
Θα το καταλάβει από τα μάτια σου. Έχετε αναπτύξει έναν κώδικα επικοινωνίας που δεν χρειάζεται λέξεις. Προφανώς και θα έχεις κάποιον λόγο, οπότε θα δεις την γλώσσα του σώματός του να αλλάζει αυτομάτως.

Ξέρει πότε έχεις νεύρα μαζί του
Στην αρχή θα σου δώσει λίγο χρόνο. Όταν αποφασίσει ότι σου έδωσε αρκετό, θα σε ρωτήσει ευθέως τι έχεις πάθει.

Ξέρει πότε τον έχεις ανάγκη
…ακόμα κι αν δεν του το λες, ακόμα κι αν προσπαθείς να το κρύψεις ή να φανείς δυνατή. Δεν τον νοιάζει η περηφάνια σου, θέλει μονάχα να είναι δίπλα σου και να σε βοηθήσει.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v