Πώς να “ξεκλειδώσω” μια γυναίκα

Αν θες να την κάνεις να σου ανοιχτεί και να νιώσει ότι μπορεί να ξεκινήσει κάτι υπέροχο μαζί σου, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
Πώς να “ξεκλειδώσω” μια γυναίκα
Την γνώρισες, μιλήσατε, σου έχει πάρει τα μυαλά. Κάτι όμως δεν πάει τόσο καλά… Νιώθεις ότι δεν σε εμπιστεύεται αρκετά, ότι δεν έχεις καταφέρει να την κερδίσεις. Δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να χώρισε πρόσφατα. Μπορεί να είναι γενικά καχύποπτος άνθρωπος. Μπορεί το πρόσωπό σου να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε πέντε συμβουλές για να καταφέρεις να την κάνεις δική σου.

Και, όχι, καμία από αυτές δεν είναι χειριστική ή ύπουλη. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, δεν θα το βρεις εδώ, και επίσης θα σου συνιστούσαμε να μιλήσεις με έναν ψυχολόγο.

1. Να τηρείς τον λόγο σου
Υπάρχει κάτι που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια από έναν άνθρωπο που τηρεί τις υποσχέσεις του; Εννοούμε ότι αν της έχεις πει πως θα την πάρεις τηλέφωνο, πρέπει να την πάρεις τηλέφωνο. Αν της είπες να βγείτε στις εννιά, θα είσαι εκεί στις εννιά παρά πέντε. Η συνέπεια είναι από τις πιο σημαντικές αρετές που μπορεί να έχει ένας ερωτικός σύντροφος, και λέει πάρα πολλά για τον αληθινό του χαρακτήρα.

2. Σταμάτα να παίζεις παιχνίδια
Παρομοίως, αν πιστεύεις ότι το φλερτ, η έλξη και οι σχέσεις είναι παιχνίδι, μια μεγάλη, επίπονη παρτίδα σκάκι που πρέπει να κερδίσεις, είσαι ήδη χαμένος. Το μόνο που έχει σημασία είναι η ειλικρίνεια και η καθαρότητα. Για παράδειγμα, αν σου στείλει μήνυμα, απάντησέ της. Μην περιμένεις τέσσερις ώρες για να της ψήσεις το ψάρι στα χείλη. Μην λες και ξε-λες πράγματα, απλά και μόνο για να την έχεις να αναρωτιέται τι συμβαίνει στο κεφάλι σου και να της κρατάς το ενδιαφέρον. Αν πιστεύεις ότι το να παίζεις παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες, ή αν το κάνεις επειδή κάποτε έπεσες σε έναν κακό άνθρωπο που σου έκανε το ίδιο και τώρα παίρνεις την εκδίκησή σου, είσαι μικρόψυχος. Και μισογύνης.

3. Δείξε ενδιαφέρον για αυτά που έχει να σου πει
Όταν σου μιλάει, άκου την. Πρόσεξέ την. Σου ανοίγεται – όσο νιώθει ότι μπορεί να σου ανοιχτεί, τουλάχιστον – και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείς και να εκτιμήσεις. Όταν σου λέει πώς πέρασε την μέρα της, ή κάτι που την απασχόλησε, μην παίρνεις εκείνο το ουδέτερο ύφος ενώ στο κεφάλι σου σκέφτεσαι τι θα πεις μετά για να την εντυπωσιάσεις. Καμία έξυπνη ατάκα δεν πρόκειται να ξεπεράσει το απλό, ειλικρινές ενδιαφέρον.

4. Ανοίξου!
Εκράσου. Εκδηλώσου. Μίλησέ της. Σταμάτα να είσαι κολλημένος στην ιδέα ότι ο άντρας πρέπει να είναι ένας σκοτεινός, μυστηριώδης τύπος που δεν ανοίγει το στόμα του, παρά μόνο για να πιεί ουίσκι και να γρυλλίσει. Όπως σου ανοίχτηκε αυτή, το ίδιο οφείλεις να κάνεις κι εσύ.

5. Μην την πιέσεις
Μην την πιέσεις να σε δεχτεί. Μην την πιέσεις να σου μιλήσει. Μην την πιέσεις να κάνετε σεξ. Μην γίνεσαι τέτοιος άνθρωπος. Κανείς δεν συμπαθεί αυτούς τους ανθρώπους.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v